If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и накрая майкъле удрят по една диня или пъпешче с дижестивче , за да се подкрепят след тежката пресконференция глей какви жеги са
тея там са пълни идиоти, само бръщолевят кретении и им падат пари от въздуха .... и аз искам такава раота, некви измислени числа, само за ръстове и напредъци да им ломотим и да си барам меча по цел ден за скромната сума от 330 000 евра на година кат на тоя Драгомирчо и тва официално, а иначе под масата бакшишите не ги бройм ....
а някой знае ли за какво ще говорят на пресконференцията на ЕЦБ в 15:30?
еми са погледнах винаги в началото на месеца по някое време има Intereset Rate Decision, а той днеска :P и после дрънкат глупости на няква конфереция за колегите в секцията NYSE те там им верват и само сметат, ама P/E, ама печалби, ама economic projections, ама уюви глави на края .......
отиваш в навигатора на платформата и най отдолу в менюто scripts трябва да се появят командите fibo levels delete fibol levels и т. н .
ти тоя дакс не го ли разкара вече . няма смисъл от тук нататък да го държиш особенно след 15.30
сори, че ми се налага да попитам пак, ама как ги зареждам точно тези лини от скрипта в програмата, за да ги покаже. Разархивирах си ги в папката със скриптовете, ама явно трябва някъде да натисна нещо, някоя настройка?
Майк, сега влизам от вчера. Ама баш в същата ситуация сме
Архитекте, виж как ми излизат на мен..
еми не ти виждам позициите не те знам кво прайш в тая тъмница ..... и за кво се занимавате с тоя Наско ве пукайте само директора SPX то той квот покаже и другите следват независимо къде се намират на планетата земя ....
Коментар