ей тва евро се пъне и не иска още да поскъпва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Даксот обрули бомбето на минетка.бравосвреме е за ментичкаLast edited by the architect; 02.09.2015, 13:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЯсноо, добре съм усетил за голите кросчета.
Даксчо на 9960 се поразголил на минутка, ше го видим ще си го прибере ли..
Майк, другарю, как е при теб? Овладя ли фронта ти?
Аз съм между 2050 и 1900 на Сипот, ако стои там до Октомври 9 евала ше им отвора една зелена бира с капачка, ама ако мръдне след 09.10 извън тея граници ше си го набодем и за тва ше чакам и тая седмица и ше преместим позицията с един месец, да не си ебе Франко Джаза
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетия пък китайци кога са работели че ще почиват . човек дето е бил в китай ми каза че работили само по 5-6 часа . след това ги пъдели от офисите било противозаконно да бачкаш повече .
а иначе виж жорка от къде го заковах дау жо. това го мъчело миличкия , като пулпитче мъдрец . тази бомбичка малка малка . ама малките камънета обръщат колата
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениедразнещо е майкъле за много хора , знам . да си загубят сумати години образование и пари по курсове и изведнъж да дойде един мушмундер като мене и да ги пръска с едни прости кросове . ония откачат ОТ ЯД
Коментар
Коментар