IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • така , високите технологии както им викам аз, достигнаха заветното кросче на 5 мин долу. плюнчене някакво американско за по 2-3 бройки . хубаво че изропахма днеска дакса . имаше скимтене и скубене на коси на брега на франкфурт на майн . разбира се отскока на дакса беше с обърната чутурка . светът вече е изхабен откъм идеи.






    Коментар


    • с един бърз поглед и виждам 1358 . друго не ми трябва . дърпам ръчката и рулетката да се върти . КАТО КАЗАХ СИП ................................ И ПАК ЩЕ СИ СИПЯ

      Коментар


      • ми де да ги знам ама ми се чини на нещо като, че сме ей там на тея заградените с жълто..... ше падне после нешо ше измислят пак ше го задържат и после в реката ....
        Attached Files

        Коментар


        • наздраве майкъле за песимистичния петък . такъв петък ми покрива цялата седмица . незнам какво ще се случи ама нещо се напъват долните ми кросове да не ги покриват . а това ще го накажа тежко гледай от тия мойте атомки на 1 и 5мин . винаги си имай един шаблон на архитекта и на него да са ти включени 50 и 200 EMA


          ай наздраве

          Коментар


          • ти си мноо голем ..... още малко и ше стане мазало,то хубаво сме на доле само да не ни фалират брокерите, че не знам вълната към пропаста каква ше е .....

            Коментар


            • атомката на дъртия бързо го придърпа . а от къде пропадна наско , о боже нека погледнем на 5 мин



              Last edited by the architect; 06.02.2015, 21:35.

              Коментар




              • тест на атомката на минетка при еврото с атомна енергия

                мошаците и те помогнаха с техните тъпи новини

                Коментар


                • много добър сутрешен трейд на еврейската валута. обем и газ към хатомката. ДАВАЙ ДАКСАААААААА ПАДАЙ . кърлеж мръсен


                  а ето и петрола на 1ч ка си тества атомките за да продължи надолу

                  Attached Files
                  Last edited by the architect; 06.02.2015, 13:04.

                  Коментар


                  • Ами тогава гледай наблизо някой крос и пускай по тренда за него

                    Коментар


                    • като не ползваш стопове, що не ползваш дневна/седмична/месечна графика то може да си върви срещу теб с месеци
                      а и сам казваш че за целите пък трябва да чакаш дори и година ако са на часова
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

                      Коментар


                      • ето и графиките
                        Attached Files

                        Коментар


                        • Кросовете на Архитекта

                          Здравейте пичове ,
                          Отдавна ми се иска да направя една своя тема в която да споделя своята стратегия в борбата с гадната неразгадаема графика )))))) Мисля че този момент така или иначе трябваше да дойде . Може би ще пообъркам малко плановете на тези които стоят зад манипулирането на тази високо интелигентна програма .Може пък и не !!!
                          Та така . Стратегията ми е изключително проста и мога да кажа че досега с нея не съм претърпял никакви загуби . Не съм – защото не играя с така любимите в тази хазартна игра стопове . За да се изпълнят по бързо във времето целите играя на 1 и 5 мин . Целите на часови са много силни като таргети но може да се изпълнят чак след година или повече .
                          А тайната се нарича – Golden Gross . може би не случайно хората който трябва, са го нарекли така , защото той дава наистина огромни възможности .
                          НО!!!! golden cross трябва да бъде на 50 и 200 ема , казвам ЕМА, а не SMA
                          Кросовете са силни и като цели и като точки от който графиката отскача . В тренд , графиката прави така , че на 1 и 5 мин кросовете се изтестват и продължава по посоката на тренда .
                          Препоръчвам да играете за кросовете в рейндж . Първи нетестван крос след дълъг тренд е номер едно . Втори нетестван крос след първия е също адски силен таргет .
                          Стратегията е за нетествани кросове . Тестът им в повечето случай става със силно движение . Доста често за да се затвърди тренда има и втори тест , но за мен интересни са нетестваните кросове . Прилагам примери за еврото на месечна което беше причината да се стигне 111111, за дау от вчера и днес , и за злото което си тества крос на 4Ч наскоро .

                          Друго което бих искал да ви посъветвам е малко преди кросовете да затваряте позициите си защото често се случва преди истинския тест за няколко пипа графиката да отхвърчи в противоположната посока и чак тогава да се върне на кроса .
                          Ако играете с мини ордери стратегията не изисква особенно голям ресурс . Ще коментираме в процеса какви цели има по различините графики .
                          Last edited by the architect; 05.02.2015, 13:17.
                        Working...
                        X