така е. програмка базирана на числата 358 . нищо повече .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеA дано излезе вярна прогнозата на Архитекта да отиде Dow на 16700, а Даксчо на 10 500 - 10 600, та да можем да разтоварим стоката
Ако единия не отиде и другия няма да може да отиде.
Така си мислим аз ,де!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениечовека е обяснил как стават бомбите и този начин на търговия носи успех. аз досега колкото пъти съм гледал твои прогнози никога не си познавал
Ти много знаеш кво съм познавал, Я гледай по- добре,че ставаш смешен като се изказваш неподготвен
Коментар
-
така късите са в действие пак . най -малкото ще ви завлека тука . да не каже някой че не съм казал
Last edited by the architect; 27.08.2015, 14:39.
Коментар
-
Оставяй ги. Успеваемостта на подхода си е много добра за мен. Пък като вземеш предвид и лекотата му, не може да се иска повече.
Забелязах аз, че при яната даже месечен крос е минат като пътен знак. Доколкото разбрах това трябва да доведе до силно движение надолу, ама не го виждаме още. Още повече има пак на месечен крос на 103.100, който би трябвало да е силен магнит.
А индексите яко сила. Дау по поръчка връща от 16380 ама държи копелето
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАрхитекче как само ти ги целиш тия бомбички бе, че чак и тема си си отворил колко си велик, но по скоро си пълен смешник. Спечелил 5 пипа и вече му се привиждат програмки,американци ,евреи и нз си още кви. Остави форекса, бегай към карлуково белким те излекуват,че много станахте лудите. Обясни на хората каде ги целиш тия бомбички не се крии като мишле, ами им покажи нали си най-големят. Или ти само подбрани графики пускаш където си на кяр
Коментар
-
айде марш във форума форекс и не влизай тука . що въобще влизате в някои теми , не мога да разбера . кът не ви харесва , ме оставете сам да си пиша . ние шизофрениците имаме нужда сами да си пишем то наистина че аз първи те захапах но и ти го дай малко по-земноLast edited by the architect; 27.08.2015, 02:00.
Коментар
Коментар