If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аре качвай и пускайте на лична скайповете да ви добавям и да чатим там у група ..... само Архитекта някъде се е смотал у некоя кръчма и троши печалбите сега ........
освен да си го реабилитирам скайпа ама ще стане другата седмица като се върна от гърция, че утре заминавам отново да се разтоваря от стреса на финансовите пазари
аз нямам скайп, че повече от 5г не съм го ползвал и май са ми изтрили акаунта ама имам фейсбук може там ако нещо
е аз па неам електронно досие ... нема само скайп или виберот, а тея акаунти не трият иначе ше им паднат акциите .... другите обешняци треа ги видим дали имат скайпове и да пускат на личните там
тая йена дали ще падне понеделник да ударя пак една къса на усд/йена че днес хванах само едни 50 пипса при нея и си затворих позицията с надеждата, че китайците след толкова празници ще са въодушевени и надъхани от победата си през Втората световна и ще пазаруват яко в пондрелника
Ее точно ребаундите ли
Това не са ли 1000 евро? С толкова от един нормален ребаунд го виждам 5-6лв. Аз точно при тях наливам обемите.
ти с кво тъгуваш с тва MT4 предполагам и с колко такива "минита" прайш калабалък на фашиста ? Ако са 0.01 са *1 кинта на точка, и не знам за колко пункта става въпрос, ако са 20/30 раотата е бая трудна ...
отчетливо ми се е отпечатал в душичката пошлият оптимизъм в началото на годината . и бая ги псувах . и ги закарах дето им е мястото само със салфетки и беемвета не става . бичациииииииии
дакса го сечах от 11358 до 12358 майкъле
там търсих кроса който оставиха на 11358 . и бая избичиха тия гадове . но много смърдеше работата и аз тъпо и упорито пусках къси . а тълпата пищеше ръъъъст ръъъъъъъст и късаше сутиени , прашки , кюлоти и всекви тип гащи от еуфория . мухахааааааааааа после дваж триж го пусках пак за крос . ама сега само ребаунди
е ти имаше ли сделка там на големия спад ?? Ако там си бил с 0.10 да DAXa тряя си изгорел ако си бил на дълги
тука мисля имаше някои дет купуваха там на 11 500 и тва се изсипа, ако са били с 10 ятка или дори с 5 ица то тряя да са им заминали акаунтите от по 2 - 3 бонбона
Е са ако акаунта е неккав дебелашки със 40-50 големи кила, тогава нема от кво да се плашиш, дори и на 8000 да падне
Коментар