Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Прав си, да. Пък и то си има път дотам, като нищо ще се отложи и не за днеска...
Златото даде второ ребаундче на 4-часовия, само да съм чул, че е зло
Много ми се иска да излезеш прав и за тоя петрол на 36.5. Аз не виждам кросове дотам, но предполагам си гледал по големи чартове. Дълбоко се замислям, ако ги стигне дали да не играя некой друг барел дългосрочно за 40тина долара нагоре след годинка-две.
Много са ми по вкуса по дългосръчните, но мъчно ги избирам. Гледам и за яната си мечка голяма, арх, ама нещо не смея да пипап там.
Ама преди всичко да идва новото дъно за даксчо, и двойно ше свърши работа де, че часовникът до 17ти тиктака.
еми не ти виждам позициите не те знам кво прайш в тая тъмница ..... и за кво се занимавате с тоя Наско ве пукайте само директора SPX то той квот покаже и другите следват независимо къде се намират на планетата земя ....Last edited by exxs; 03.09.2015, 17:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениезабрави - и да почешят кона по гривата
Коментар
-
наско на 5 мин. тия мошета обаче си извъртяха отдолу чутурката
Last edited by the architect; 03.09.2015, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетея там са пълни идиоти, само бръщолевят кретении и им падат пари от въздуха .... и аз искам такава раота, некви измислени числа, само за ръстове и напредъци да им ломотим и да си барам меча по цел ден за скромната сума от 330 000 евра на година кат на тоя Драгомирчо и тва официално, а иначе под масата бакшишите не ги бройм ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеи накрая майкъле удрят по една диня или пъпешче с дижестивче , за да се подкрепят след тежката пресконференция глей какви жеги са
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеа някой знае ли за какво ще говорят на пресконференцията на ЕЦБ в 15:30?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеа някой знае ли за какво ще говорят на пресконференцията на ЕЦБ в 15:30?
Коментар
Коментар