5 мин е идеалка . за малки сметки . и стоп
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекато си говорим за тоалетни и тоалети ,днеска с тия данни за безработицата мошетата ще оакат пейзажа . имам чуството че жив крос в тоя рейнж няма да остане нетестван
Забравен е определено. Добре че не съм се вкарал да играя ЗА него
Иначе и на мен ми е интересно ребаундчетата как ги преценявате, че са за затваряне. Аз лично чакам малко печалба и прибирам част от позицията, а за останалата част от слагам стоп малко под предишния кендъл. Така съм забелязъл най-добри резултати мисля.
Коментар
-
гледай тука какво става майкъле . как си жувеят хората
http://www.dnes.bg/mish-mash/2015/09...0,image1#photo
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеза 30$е тва е малко ве нещо кат daytrading аз такова не плющим, тва прайх с фашагата 2 год. и ми се еба века да го гоним само по сълбите напред назад. Сега swing на дебело 4h, D и Weekly .. за под 1h не гледам дъобще кво става
За тва съм калкулирал онея нива на месечна, ако искаш, може да ги напаснем на седмична и да трещите по цел ден само тях ...отиваш в кенефа, излизаш и готово
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеаз си имам позиции и за по-големи пипсове ама като видя че има вероятност да взема едни бързи 30-40 пипса що да не ги играясамо голяма сметка да имаш и да не ти пука
за мене тренда си е тъпа измишльотина на мошетата . има сополи . трендове няма . и затова такива неща като трендове не трябва да се играят .
Коментар
Коментар