Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеето мишоче и още едно
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениещо бе . ето тука ще изтества сигурно 4н
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеднеска най вероятно пак ще видим наско на 4200
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеда си изтества 1,1333333 - 1,1358 пък после ще му мислим
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениече вече и от високо говориш - ВИИИИИИЕ АМАТЬОРИТЕ , АААААААААААЗ ВЕЛИКИЯ ПРОФЕСИОНАЛИСТ . колко таквизи съм ги гледал да дълбаят дъното
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТой само архитекта знае дали печели или не. Или всичко с тия бомби е в главата му . Добре че е интернет да даде изява на всякакви перковци
не само че не го стигна ами отиде и на 1,17 . май перкото си ти щом още си на този пазар с такива прогнози . и други ти го казаха . ставаш смешен .
Коментар
-
Според мен тези големите са много рискови и се чакат дълго, сега ми се иска с еврака да е изключение от правилото. А сега имаше голямо движение и инерцията трябва да е доста силна, а и ако и ЕЦБ се е включила.. си има резон да се чакаLast edited by pepe1234; 27.08.2015, 01:16.
Коментар
Коментар