If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като си говорим за тоалетни и тоалети ,днеска с тия данни за безработицата мошетата ще оакат пейзажа . имам чуството че жив крос в тоя рейнж няма да остане нетестван
за 30$ е тва е малко ве нещо кат daytrading аз такова не плющим, тва прайх с фашагата 2 год. и ми се еба века да го гоним само по сълбите напред назад. Сега swing на дебело 4h, D и Weekly .. за под 1h не гледам дъобще кво става
За тва съм калкулирал онея нива на месечна, ако искаш, може да ги напаснем на седмична и да трещите по цел ден само тях ...
е да. не дейтрейдинг ами тоалетна трейдинг отиваш в кенефа, излизаш и готово
е що бе майкъле - от 5 мин кроса 4191 до първата съпротива 4222 са си 30$. кое му е малкото . на 1 мин вече си е ташак но на 5 и 15 е перфектно
за 30$ е тва е малко ве нещо кат daytrading аз такова не плющим, тва прайх с фашагата 2 год. и ми се еба века да го гоним само по сълбите напред назад. Сега swing на дебело 4h, D и Weekly .. за под 1h не гледам дъобще кво става
За тва съм калкулирал онея нива на месечна, ако искаш, може да ги напаснем на седмична и да трещите по цел ден само тях ...
Коментар