да мерси, и малко по-рано даже го затворих, че ме хвана шубето да не изхвърчи ребаунда, нали съм без стопове.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеколко евра прай това на точка ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениена бенча мога да пускам 0,1 дакс
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекво значи 10 малки контракта на DAX то на тея 1 контракт, което е минимума е 1 евро на точка, колко треа да е големия контракт
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепускаш малки контракти примерно на дакса . дето се вика ако навлезе в кроса може да пуснеш 10 малки контракта и да чакаш после връщане пак до кроса . а не да избумкаш една голяма и да ти отиде сметката
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекато си говорим за тоалетни и тоалети ,днеска с тия данни за безработицата мошетата ще оакат пейзажа . имам чуството че жив крос в тоя рейнж няма да остане нетестван
Забравен е определено. Добре че не съм се вкарал да играя ЗА него
Иначе и на мен ми е интересно ребаундчетата как ги преценявате, че са за затваряне. Аз лично чакам малко печалба и прибирам част от позицията, а за останалата част от слагам стоп малко под предишния кендъл. Така съм забелязъл най-добри резултати мисля.
Коментар
Коментар