If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То за коплексари са комплексари, но по-важното е, че само супер ограничен човек ще цъфне в една тема и ще се държи по тоя начин. А ограничен човек рядко е успешен в нещо, кво остава трейдинга. Все си мисля аз, че злобеят повечето, щото квото и да си говорим - тука pretty much квото се говори, това става
Жорка, не знам с какъв левъридж играеш, как ти е сметката и т.н., но просто ако гледаш да не си повече от 50 пипа нагоре при тея кросчета, трябва да се изкяри. Ако слезе под 1.10 може и 100 пипа нагоре може да вардиш, защото би следвало да има избухване.
Ливъриджа ми е 1:200 и съм пуснал няколко дълги позиции на еврака и чакам да иде на 5 минутната бомба на 1,14 и чакам избухването като мога да го чакам и месеци ако се наложи Към момента не смятам да откривам нови дълги на еврото, че ако падне на 1,1016 ще ме фалира освен това имам и една къса на йената и тя ако ми излезне на добра печалба еврото няма да ме притеснява и на 1,08 да иде
То за коплексари са комплексари, но по-важното е, че само супер ограничен човек ще цъфне в една тема и ще се държи по тоя начин. А ограничен човек рядко е успешен в нещо, кво остава трейдинга. Все си мисля аз, че злобеят повечето, щото квото и да си говорим - тука pretty much квото се говори, това става
Жорка, не знам с какъв левъридж играеш, как ти е сметката и т.н., но просто ако гледаш да не си повече от 50 пипа нагоре при тея кросчета, трябва да се изкяри. Ако слезе под 1.10 може и 100 пипа нагоре може да вардиш, защото би следвало да има избухване.
изобщо не им обръщай внимание на разни комплексарчета, който се дразнят че може да има някой по успешен от тях и ги е яд, че те не могат да изкарват пари от това чудо наречено ФОРЕКС
може ли да се заяждате в друга тема, че ми писна от комплексари с които е пълно в другите теми, които се изкарват големи разбирачи и че другите срещу тях нищо не разбират. форума е затова да се обменят съвети и идеи както е в тази тема, а не всеки да се прави на много велик
може ли да се заяждате в друга тема, че ми писна от комплексари с които е пълно в другите теми, които се изкарват големи разбирачи и че другите срещу тях нищо не разбират. форума е затова да се обменят съвети и идеи както е в тази тема, а не всеки да се прави на много велик
Коментар