IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    СИП 2025-2035 това е последно!!!Имаш право и на едно дъно!!!Но не сега!!!
    Не е изключено и да прехвърли!!!
    рибке, аз го чакам да се изсули независимо в ква посока на мене ми тряя импулс не да ми се влачи кат черво, като видя тояга, червена или зелена я мятам в обратната посока ..... аз съм винаги наопаки

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      късо от тука тъпа бича сган . до края на седмицата ще ви фалирам

тука е играта тука . всичко друго са еврейски измишльотини

Коментар

ти да не би да знаеш дъна и върхове бе кефал . така излиза . я дай връх
        СИП 2025-2035 това е последно!!!Имаш право и на едно дъно!!!Но не сега!!!
        Не е изключено и да прехвърли!!!
        Last edited by kefala; 21.09.2015, 19:24.

Коментар

• да дигнат пич колко да дигнат .утре ще има пропаст надолу . като при бабата , ще има изненади . абе тия мошаци не се научиха как се правят нормални ръстове . всичко им е толкова изкуствено. тъпи системи

Коментар

• Аз мисля че повече няма да бяга нагоре от сегашните нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Само контри!!!Пътя е все още нагоре!!!От мен да мине!!!
              ти да не би да знаеш дъна и върхове бе кефал . така излиза . я дай връх

Коментар

• до къде къси габров

Коментар

• Не бива да сме алчни. 130 пипа при еврото са достатъчни за днес.

Коментар

• Архитекте така съм налял къси в еврото и дълги в ДАКС-а, че не поглеждам нищо друго днес.

Коментар

габров . ти как мислиш да пуснем ли от тука късо или избързах
                      Само контри!!!Пътя е все още нагоре!!!От мен да мине!!!

Коментар

• габров . ти как мислиш да пуснем ли от тука късо или избързах

Коментар

• късо от тука тъпа бича сган . до края на седмицата ще ви фалирам

Коментар

• ибряяяяяяяя дау жо пенетрира бомбата и сега бомбата отмъщава

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                              Уплътнявам си времето. При търговията не слушам никого и не се съобразявам с ничие мнение. Само със своето.
                              между другото и аз само това правя . гледам си мойте неща и другото все едно ми е минало от едното в другото . това е най добрата тактика за да спори алъш вериша

Коментар

а какво да гледам там . що въобще си губиш времето с тия тролове там . просто си е загуба на време както и в НУСЕТО . по - големи некадърници от там няма да намериш . мухахаааааааааа
                                абе то да ти кажа габров и във валутната търговия са едни търговци . мамата си жаса
                                Уплътнявам си времето. При търговията не слушам никого и не се съобразявам с ничие мнение. Само със своето.

Коментар

Working...
                                X