Архитекте така съм налял къси в еврото и дълги в ДАКС-а, че не поглеждам нищо друго днес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениегабров . ти как мислиш да пуснем ли от тука късо или избързах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеУплътнявам си времето. При търговията не слушам никого и не се съобразявам с ничие мнение. Само със своето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа какво да гледам там . що въобще си губиш времето с тия тролове там . просто си е загуба на време както и в НУСЕТО . по - големи некадърници от там няма да намериш . мухахаааааааааа
абе то да ти кажа габров и във валутната търговия са едни търговци . мамата си жаса
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеГарбов ти не знам кво джиткаш, сигур некви дневни раоти, но аз съм swing и positional такива напред надзад не пълнят нищо, от тва само главоболия, нали съм го прайл .....
Нема дивергенция нема нищо, като напрай такова нещо чак тагай дълги със задържане на завоя иначе ньет ...
Сега ти видях графиката там в DAX ми и ти ползваш също фибо линийки, кат го гледам с тоя триъгълник тряя да се върне малко и после до последната ти черна линийка тряя да се смъкне с две думи пак на 9334 там къде е било ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеМираж мираж, но пълни сметката.
Нема дивергенция нема нищо, като напрай такова нещо чак тагай дълги със задържане на завоя иначе ньет ...
Сега ти видях графиката там в DAX ми и ти ползваш също фибо линийки, кат го гледам с тоя триъгълник тряя да се върне малко и после до последната ти черна линийка тряя да се смъкне с две думи пак на 9334 там къде е било ....Last edited by michaelis12; 21.09.2015, 16:57.
Коментар
-
а какво да гледам там . що въобще си губиш времето с тия тролове там . просто си е загуба на време както и в НУСЕТО . по - големи некадърници от там няма да намериш . мухахаааааааааа
абе то да ти кажа габров и във валутната търговия са едни търговци . мамата си жасаLast edited by the architect; 21.09.2015, 16:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеСя гледай как скапаните мошаци правят дясно рамо на фашагата на 9853
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеНяма тука очаквания габров.онзи ден всички очакваха нагори после реалността излезе друга.сега събитията се развиват по същия начин.ще фалирам бичаци
Коментар
Коментар