добрютро габров . аз по- наедричко гледам . тръгнали сме към 9495. това се казва само хабене на ресурс на бичетата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЖорка , внимателно само. Ники говореше за паунда и до момента го позна доста добре. Ама го очакваше доста по ниско да слезе, и понеже ми прави впечатление, че се движат с еврото напоследък го имай едно на ум...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениездр жорка тества достатъчно, за жалост с каръка ми пак го изпуснах, но хванах ребаундчето после. Може и да има още една вълна надолу, но за момента съм пас там. Ако броиш некви вълни може и да имаш яснота. Аз поне още не ги различавам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеУплътнявам си времето. При търговията не слушам никого и не се съобразявам с ничие мнение. Само със своето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеСИП 2025-2035 това е последно!!!Имаш право и на едно дъно!!!Но не сега!!!
Не е изключено и да прехвърли!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсо от тука тъпа бича сган . до края на седмицата ще ви фалирам
Коментар
Коментар