IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мамка му и паунд, знаех си, че ще падне още но пък за сметка на това сега му знам обемите къде са и като се върне там ще му напукам каската

Коментар

• ами едва ли ще върне сега до кроса . още ще има надолу . японците ново дъно ги чака

Коментар

• да видях го, И едно бързо въпросче по същата логика, понеже яената си подмина бомбата на 119.800 после като се върне на кроса се оваква да я катапултира още по-силно нали така...
        Last edited by pepe1234; 24.09.2015, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          майкъле антииндикатора софка пак се задейства . целият свят червен ние +0,59 . егати кефа те евреите така правят
          офф тва БФБ тея от Магурата или играят нещо след 5 месеца или назад с 5 месеца .... не ги знам въобще що за птици са там ....

Коментар

• ами нагазиха в бомбата на 1н и до там ми дава после

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Как ще е бая надолу, за един ден работа е, уж с опции се мъчиш, а така да подценяваш работата
              не се мъчим бе то вие се мъчите да ловите дъна и върхове, аз от как минах на фланга с опциите няма проблеми до сега съм на 44% + за 1 година кво по-добре от тва .....
              Продавайте опции и не се занимавайте с тея 50/50 шанс CFD глупости там .....

Са нека падне колкот повече пада, толкова повече се разширяват спредовете и ше го продам на майната си. Миналия път с тоя срив SPX имаше да се пускат PUTs на 1200/1300 кога ше слезне за месец/два до там мм ??? Тва тряя лева да стане световен резерв и оня от С.Корея прическата да стане председател на "Хартата за правата на човека"

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                жорка обаче тоя еврак така го заковахме . идва моето 1,12666
                Нещо съм ви пропуснал, жълтата линия е на 1,12336... и даже бях пуснал късите...
                Last edited by pepe1234; 24.09.2015, 15:30.

Коментар

• майкъле антииндикатора софка пак се задейства . целият свят червен ние +0,59 . егати кефа те евреите така правят

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

На S&Pпестин за месеца таргета е 1833 тва е бая на долу тоя месец няц може би до 1890 макс - другия евентуално ако нешо се помотат малко, начи фашагата на 9000/9300.
                    Как ще е бая надолу, за един ден работа е, уж с опции се мъчиш, а така да подценяваш работата

Коментар

• майкъле уникален ден пак . а от сутринта ми беше едно умряло , умряло . живнах вече

Коментар

• жорка обаче тоя еврак така го заковахме . идва моето 1,12666

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          Честно казано се надявам на нещо като 8500 в понеделник сутринта и от там вече здраво нагоре за края на месеца
                          ми ебали го - зависи американюгите колко ше слезнат, ако SPX дръпне до 1830 то тогава фашагата си отива на 8300 първо дзверско разпродадено фибо ниво

На S&Pпестин за месеца таргета е 1833 тва е бая на долу тоя месец няц може би до 1890 макс - другия евентуално ако нешо се помотат малко, начи фашагата на 9000/9300.
                          Яко изсулване надали ше има освен ако не издрънчат джамията на Фед с некое РПГ от Сирия ......

Коментар

• сипот се опита да избяга но след като веднъж си тръгнал към бомбата ,няма бягане от бомбата . бум

Коментар

• 9444 втората световна . колко история има тук. ако не бяха американските мошета да бутнат малко парички на смазаните фашаги , днес щеше да има бежанци от германия за сирия а не обратно . всичко е до парата и кои я печата
                              Last edited by the architect; 24.09.2015, 14:42.

Коментар

• е да ама японеца още няма ново дъно . значи първата съпротива на дакса е 9358. вече дъното според мен е 9050

Коментар

Working...
                                X