IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сещате се колко милиарда стопове стоят на дъното . трябва си малко избиване така с пип два

Коментар

• брях тоя капан

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        къс паунд ще пробвам, нали има още на къде да слиза... Това с големите обеми какво се явява, щото на паунда има два огромни, като не мърда цената... архитекте, дали можеш да ми го обясниш това с обемите моля. Знак за сериозен съпорт ли е това...
        Ами според мен 9 часа тази сутрин обърна нагоре
        виж MACD на 15, 30 минути
        advokatfilipova.eu

Коментар

• брях пак се върнахме тук

Коментар

• къс паунд ще пробвам, нали има още на къде да слиза... Това с големите обеми какво се явява, щото на паунда има два огромни, като не мърда цената... архитекте, дали можеш да ми го обясниш това с обемите моля. Знак за сериозен съпорт ли е това...
            Last edited by pepe1234; 24.09.2015, 12:36.

Коментар

• капан за бичаци

Коментар

• отпусна, отпусна вече

Коментар

• днеска ме ядосаха щото не ми селнаха лимита . и останах пак с пръст в устата .

Коментар

• да ама евреите въртят такива номера
                    Last edited by the architect; 24.09.2015, 12:06.

Коментар

• Ей, не ще да отлепи дакса , малко да разтоваря.
                      Каква корелация между US 30 Futures и DAX,
                      BMW-тата ме спасяват засега със своя 2% ръст
                      Last edited by ПИЧ; 24.09.2015, 11:52.

Коментар

• Тая яна поне до 114 трябва да падне.ако пробие надолу отива на 103

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          нещо обаче тая яна сега се опъва за бомбата по принцип доста често правят мръсотии то затова дето викаш ти малко преди бомбите е хубаво да се затваря мануел странна работа японците падат пък другите катерят
                          щом яната пада ше я последват индексите не се стегайте .... колко и да държат бента ше плисне реката ....

Коментар

• нещо обаче тая яна сега се опъва за бомбата по принцип доста често правят мръсотии то затова дето викаш ти малко преди бомбите е хубаво да се затваря мануел странна работа японците падат пък другите катерят

Коментар

• добро утро при мен яната за 1 пип не беше стигнала до лимита ми та си я затворих manual

Коментар

• чакаме сега тест на тая при яната и на сипа

Коментар

Working...
                                X