Първоначално изпратено от Niki Gabrov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемхм ти си дневна птица е добре де то през деня има много шум, някой път напред-назад може да те побърка, за тва за мене влизам и на по-големи диапазони го държа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеПитайте каквото Ви интересува, ако знам, ще отговоря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеТолкова. 5 мин, Р/Р 1/1. Стига ми.Имам още 6 инструмента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеОт 5-10 мин. до 5-6 часа. Много рядко може да се случи да оставя отворена поръчка за другият ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДа, забеляъл съм, че се справяш доста добре с анализа, някой ден трябва да ни покажеш и на нас със жорката туй онуй от тези анализи, че нали сега прхождаме дето се вика
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеаз гледам дневната графика и ми изглежда съвсем нагоре фашагата да му се невиди, за кво го затвори бе Гарбов
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеАма вие гоните много малки диапазони, що така бе Миме
@Гарбов ти само daytrading ли трещиш не държиш ли там 2-3 дни или седмица месец
никой ли от тука не държи за по-дълго нешо swing ала бала ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениена мен ми се е налагало да държа и месец докато ми излезне на +
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеАма вие гоните много малки диапазони, що така бе Миме
@Гарбов ти само daytrading ли трещиш не държиш ли там 2-3 дни или седмица месец
никой ли от тука не държи за по-дълго нешо swing ала бала ??
Коментар
Коментар