IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    Ама вие гоните много малки диапазони, що така бе Миме

@Гарбов ти само daytrading ли трещиш не държиш ли там 2-3 дни или седмица месец

никой ли от тука не държи за по-дълго нешо swing ала бала ??
    на мен ми се е налагало да държа и месец докато ми излезне на +

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      зависи от стръвта
      хахахаха вярно е

Коментар

• йената удари горната тренд линия, ако прави дясно рамо дакса наистина сега е момента, само да стане като предния път и да си остане само с тиквата. Сакаме и Чакаме
        Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 11:45.

Коментар

• 358 еврака на иииисус числото 666 при фашагата

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            Къси даксове за дясно рамо на чутура на дакса 9500
            е шо тва са кат вземе засилка и на 9800 стин ше кацне там на EMA50 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
              На мен и това ми стига за скалпче.

аз гледам дневната графика и ми изглежда съвсем нагоре фашагата да му се невиди, за кво го затвори бе Гарбов

Коментар

• Къси даксове за дясно рамо на чутура на дакса 9500

Коментар

• Ама вие гоните много малки диапазони, що така бе Миме

@Гарбов ти само daytrading ли трещиш не държиш ли там 2-3 дни или седмица месец

никой ли от тука не държи за по-дълго нешо swing ала бала ??

Коментар

• Да, забеляъл съм, че се справяш доста добре с анализа, някой ден трябва да ни покажеш и на нас със жорката туй онуй от тези анализи, че нали сега прхождаме дето се вика
                    Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      Габров, едната бомба е на 1.1078 трендлинията ми показва горе долу 1.10 апроксимативно, а следващата бомба е на 1.965.
                      Бомбите Архитекта ги разбира. Аз съм демитализиран.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        Струва ми се майкъле че дакса екстремално може да го закарат на 10000.заигравката обаче с 9358 ми дава надежда после за 9000.това 9050 наистина ще го чукнат
                        На мен и това ми стига за скалпче.

Коментар

• Габров, едната бомба е на 1.1078 трендлинията ми показва горе долу 1.10 апроксимативно, а следващата бомба е на 1.965.

Коментар

• Да закараме еврото до 1.1078 поне. А ако даде до 1.0991 още по-добре.

Коментар

• Пичове млади сме още, всяка сутрин нагоре, пък стръвта си е отделно

121.000 не го вярвам много горната линийка на конуса 120,7-120,8 там трябва да се отблъсне надолу, но с тези очаквания за дакс 10000 ще да видим дали съм познал... макър че то и долу излезна със 100-200 повече. Може и да го закара на 121 ама повече ще ми бъде необяснимо
                              Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 11:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                                еми днес така, другата седмица обратно това борсите са като мъжки полов орган - един ден нагоре, един надолу
                                зависи от стръвта

Коментар

Working...
                                X