IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• разархивирах и копирах папката в mql4/scripts ама сега като отида на навигатова на scripts ги няма. нещо съм объркал сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
      Доста точна наука мисля че е. А звездобройството си е хазарт.
      мхм точна е друг път, всичко това тука е на базата на статистика, (ако това, то следва еди кво си щото е било така) е да ама ньет винаги. Ти винаги имаш 50/50 шанс, шанса е еднакъв винаги при входа или тръгва в твойта посока или не тръгва, няма по средата.
      Ползваме помагала линии, чудеса, аз съм прайл и автоматика на MT4 да ама автомата прай квот му кажеш, той няма преценка като тебе (...ммм са не ми харесва нема влизам) Това е тънката разлика, ако искаш пусни го на автоматична търговия задай му параметри кво да прай и ше видиш колко поразии ше напрай автомата именно защото не е точна наука и не може да хване 1000 изключения

Коментар

• ох как ще натаковам дръпнатите подлоги от тук

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          еееее то ако си мислиш, че си единствения, мнооо си се заблудил тряя дат кажа То тва не е точна наука, ами на базата на звездобройството, от тука тая линия, оная планета понеже се е случвало преди ше се случи и сега, е да ама не всеки път става филма, защото не може никой да предвиди как ше реагират сопорнайсе хиляди човекоподобни, които цъкат също
          Освен това е, че не знаеш брокера какъв ти го е надървил там на Dealing Deska първо тва, после дали като излезеш на пазара ше стане това което искаш, никой не знае
          Доста точна наука мисля че е. А звездобройството си е хазарт.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Габров, аз точно искам да те питам как точно определяш нивата за вход, защото аз много често избързвам или пропускам момента и се вкарвам във фими после, това ми е най-големия проблем до момента. Конкетни три въпроса как точно определи за разпродажбите на паунда на 1,56. Как хвана нивото за късите на еврото онзи ден, защото аз после се опитах да приложа същия трик с паунда и големите обеми вчера абсолютно аналогична ситуация, обаче нивото го подмина няколко пъти като малка гара. И последно как точно го усети, че еврто е надолу днес?
            Входът и изходът на една сделка зависят от търговската стратегия.При паунда имаме по големите графики мечи тренд, а между 1.5560 и 1.5670 имахме пробив който не беше тестван, в съчетание с фибо нива, е перфектният край на възможна корекция.Еврото подобно, даун тренд, пробита глава с рамене, тест на шията, снощи тест на пробива на корекцията. И така.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Габров, аз точно искам да те питам как точно определяш нивата за вход, защото аз много често избързвам или пропускам момента и се вкарвам във фими после, това ми е най-големия проблем до момента. Конкетни три въпроса как точно определи за разпродажбите на паунда на 1,56. Как хвана нивото за късите на еврото онзи ден, защото аз после се опитах да приложа същия трик с паунда и големите обеми вчера абсолютно аналогична ситуация, обаче нивото го подмина няколко пъти като малка гара. И последно как точно го усети, че еврто е надолу днес?
              еееее то ако си мислиш, че си единствения, мнооо си се заблудил тряя дат кажа То тва не е точна наука, ами на базата на звездобройството, от тука тая линия, оная планета понеже се е случвало преди ше се случи и сега, е да ама не всеки път става филма, защото не може никой да предвиди как ше реагират сопорнайсе хиляди човекоподобни, които цъкат също
              Освен това е, че не знаеш брокера какъв ти го е надървил там на Dealing Deska първо тва, после дали като излезеш на пазара ше стане това което искаш, никой не знае
              Last edited by michaelis12; 25.09.2015, 12:31.

Коментар

• къса яна . и еврака ми се чини че 1,11 няма да е днес

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  а тея зелени линии как ги слагате
                  на майкъла . по - назад някъде ги бях шернал и обяснил как става

Коментар

• Габров, аз точно искам да те питам как точно определяш нивата за вход, защото аз много често избързвам или пропускам момента и се вкарвам във фими после, това ми е най-големия проблем до момента. Конкетни три въпроса как точно определи за разпродажбите на паунда на 1,56. Как хвана нивото за късите на еврото онзи ден, защото аз после се опитах да приложа същия трик с паунда и големите обеми вчера абсолютно аналогична ситуация, обаче нивото го подмина няколко пъти като малка гара. И последно как точно го усети, че еврто е надолу днес?
                    Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      ауууу как хубаво са нагласили бомбичката на зелената кеф
                      а тея зелени линии как ги слагате

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                        За днес при немците това беше , като че ли.
                        Я погледнете тази графика, не прилича ли на обърната чутура, която се готви да скочи
                        Даже си е пробита.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          ползваш ли някакви индикатори и чрез тях ли определяш накъде ще е движението?
                          Подкрепи/съпротиви(върхове,дъна,фибо,тренд линии), плъзгащи средни и обем.Няколко фигури и свещи.
                          Last edited by Niki Gabrov; 25.09.2015, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                            Всеки търгува на фрейма, на който се чувства най-конфортно. Важното е да се прибира печалба.
                            мии да общо взето е тъй

Коментар

• а тоя дакс ме е зарадвал . аааалилуя за исус и неговото 666

Коментар

• За днес при немците това беше , като че ли.
                                Я погледнете тази графика, не прилича ли на обърната чутура, която се готви да скочи
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X