разархивирах и копирах папката в mql4/scripts ама сега като отида на навигатова на scripts ги няма. нещо съм объркал сигурно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеДоста точна наука мисля че е. А звездобройството си е хазарт.
Ползваме помагала линии, чудеса, аз съм прайл и автоматика на MT4 да ама автомата прай квот му кажеш, той няма преценка като тебе (...ммм са не ми харесва нема влизам) Това е тънката разлика, ако искаш пусни го на автоматична търговия задай му параметри кво да прай и ше видиш колко поразии ше напрай автомата именно защото не е точна наука и не може да хване 1000 изключения
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениееееее то ако си мислиш, че си единствения, мнооо си се заблудил тряя дат кажа То тва не е точна наука, ами на базата на звездобройството, от тука тая линия, оная планета понеже се е случвало преди ше се случи и сега, е да ама не всеки път става филма, защото не може никой да предвиди как ше реагират сопорнайсе хиляди човекоподобни, които цъкат също
Освен това е, че не знаеш брокера какъв ти го е надървил там на Dealing Deska първо тва, после дали като излезеш на пазара ше стане това което искаш, никой не знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеГабров, аз точно искам да те питам как точно определяш нивата за вход, защото аз много често избързвам или пропускам момента и се вкарвам във фими после, това ми е най-големия проблем до момента. Конкетни три въпроса как точно определи за разпродажбите на паунда на 1,56. Как хвана нивото за късите на еврото онзи ден, защото аз после се опитах да приложа същия трик с паунда и големите обеми вчера абсолютно аналогична ситуация, обаче нивото го подмина няколко пъти като малка гара. И последно как точно го усети, че еврто е надолу днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеГабров, аз точно искам да те питам как точно определяш нивата за вход, защото аз много често избързвам или пропускам момента и се вкарвам във фими после, това ми е най-големия проблем до момента. Конкетни три въпроса как точно определи за разпродажбите на паунда на 1,56. Как хвана нивото за късите на еврото онзи ден, защото аз после се опитах да приложа същия трик с паунда и големите обеми вчера абсолютно аналогична ситуация, обаче нивото го подмина няколко пъти като малка гара. И последно как точно го усети, че еврто е надолу днес?
Освен това е, че не знаеш брокера какъв ти го е надървил там на Dealing Deska първо тва, после дали като излезеш на пазара ше стане това което искаш, никой не знаеLast edited by michaelis12; 25.09.2015, 12:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеа тея зелени линии как ги слагате
Коментар
-
Габров, аз точно искам да те питам как точно определяш нивата за вход, защото аз много често избързвам или пропускам момента и се вкарвам във фими после, това ми е най-големия проблем до момента. Конкетни три въпроса как точно определи за разпродажбите на паунда на 1,56. Как хвана нивото за късите на еврото онзи ден, защото аз после се опитах да приложа същия трик с паунда и големите обеми вчера абсолютно аналогична ситуация, обаче нивото го подмина няколко пъти като малка гара. И последно как точно го усети, че еврто е надолу днес?Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 12:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеауууу как хубаво са нагласили бомбичката на зелената кеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЗа днес при немците това беше , като че ли.
Я погледнете тази графика, не прилича ли на обърната чутура, която се готви да скочи
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеползваш ли някакви индикатори и чрез тях ли определяш накъде ще е движението?Last edited by Niki Gabrov; 25.09.2015, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеВсеки търгува на фрейма, на който се чувства най-конфортно. Важното е да се прибира печалба.
Коментар
Коментар