IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• май това му беше ръста на долара, сега наобратно че трябва да затваряме на пИчалба

Коментар

• наско и него ще го бутна от тук

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        първите няколко изгоряха

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          ами на мене еврейска баба като ми каже продавай и аз купувам и обратното . днес всички са се наточили за 1,11 щото еврейката казала и затова ще бумкат стопове

Коментар

• ами на мене еврейска баба като ми каже продавай и аз купувам и обратното . днес всички са се наточили за 1,11 щото еврейката казала и затова ще бумкат стопове

иначе от това което виждам нищо не разбирам защото там не съм пипал . просто си копирах файловете и тръгна

Коментар

• виж какво съм направил и кажи дали не съм объркал нещо
              Attached Files

Коментар

• обаче тоя долар днес направо кърти. "Кажи баба тенк ю" снощи много му помогна

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  МТ4 съм и като дам компилирай ми излиза FATAL ERROR и не мога да разбера каква е тая грешка
                  напрай Скрийшот и я копни тука как да видиме кво е ? Напрай и Скриин къде си ги копирал и кво си копирал и пак го лепни тука

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    с коя дивотия си ти MT4 или MT5 щото има некви модификации де да ги знам
                    Виж там във Въндовс на програми къде е инсталината тая раота и там под твоя профил ли как беше да се сложат с папка скриптове и после май тряя да ги компилираш или нещо такова
                    МТ4 съм и като дам компилирай ми излиза FATAL ERROR и не мога да разбера каква е тая грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      не само това е . значи някакъв проблем има с плагформата . ей пепето си ги сложи .
                      бал съм ги като не стават ще си хвърлям боба и ще разчитам на каквото ми кажат звездите

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        файловете и сега ги намерих и ги добавих в скриптс на тоя метаедитор ама нищо не ми излиза на платформата. нещо друго трябва ли да направя
                        с коя дивотия си ти MT4 или MT5 щото има некви модификации де да ги знам
                        Виж там във Въндовс на програми къде е инсталината тая раота и там под твоя профил ли как беше да се сложат с папка скриптове и после май тряя да ги компилираш или нещо такова

я виж тука така ли е

https://www.youtube.com/watch?v=cwznCYo1F6E

Коментар

• усещам днес тучна сеч ще има на пазарите . пускайте къси щото скоро ще трепя

Коментар

• не само това е . значи някакъв проблем има с плагформата . ей пепето си ги сложи .

Коментар

• файловете и сега ги намерих и ги добавих в скриптс на тоя метаедитор ама нищо не ми излиза на платформата. нещо друго трябва ли да направя

Коментар

• ти папката ли копира вътре или файловете

Коментар

Working...
                                X