май това му беше ръста на долара, сега наобратно че трябва да затваряме на пИчалба
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами на мене еврейска баба като ми каже продавай и аз купувам и обратното . днес всички са се наточили за 1,11 щото еврейката казала и затова ще бумкат стопове
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеМТ4 съм и като дам компилирай ми излиза FATAL ERROR и не мога да разбера каква е тая грешка
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениес коя дивотия си ти MT4 или MT5 щото има некви модификации де да ги знам
Виж там във Въндовс на програми къде е инсталината тая раота и там под твоя профил ли как беше да се сложат с папка скриптове и после май тряя да ги компилираш или нещо такова
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениене само това е . значи някакъв проблем има с плагформата . ей пепето си ги сложи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениефайловете и сега ги намерих и ги добавих в скриптс на тоя метаедитор ама нищо не ми излиза на платформата. нещо друго трябва ли да направя
Виж там във Въндовс на програми къде е инсталината тая раота и там под твоя профил ли как беше да се сложат с папка скриптове и после май тряя да ги компилираш или нещо такова
я виж тука така ли е
https://www.youtube.com/watch?v=cwznCYo1F6E
Коментар
Коментар