IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    https://www.youtube.com/watch?v=oKDn98pkvwI

Ами поздрав тогава, само да не го уручасам..
    Майко са го пуснах тва, тоя клип е праен в час по трудово с бюджет 3.50лв. и главен спосонр "Илиянци" и тоя сирийския бежанец дет пее ауууууу

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      на всички, които се дразнят от циганийката, която пуснах на линк се извинявам , но е много подхоящо за темата с бомбите...
      тоз пък слагай масата напрао, салата с парцуца (на Архитекта специалитета) и да се метнем петъчно и без тва е ден на майстора ....
      Last edited by michaelis12; 25.09.2015, 14:21.

Коментар

• Първо сополче при дръпнатите подлоги

Коментар

• на всички, които се дразнят от циганийката, която пуснах на линк се извинявам , но е много подхоящо за темата с бомбите...

Коментар

• Мерси.ще стане ще стане.кога не съм си вземал своето със сополи

Коментар

• глей тоя фашагата отлепи на 9716 ей Гарбов, чак мен ме хваща яд на ваще 5минутки дееба маа му начи ....

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=oKDn98pkvwI

Ами поздрав тогава, само да не го уручасам..

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                  мхм точна е друг път, всичко това тука е на базата на статистика, (ако това, то следва еди кво си щото е било така) е да ама ньет винаги. Ти винаги имаш 50/50 шанс, шанса е еднакъв винаги при входа или тръгва в твойта посока или не тръгва, няма по средата.
                  Ползваме помагала линии, чудеса, аз съм прайл и автоматика на MT4 да ама автомата прай квот му кажеш, той няма преценка като тебе (...ммм са не ми харесва нема влизам) Това е тънката разлика, ако искаш пусни го на автоматична търговия задай му параметри кво да прай и ше видиш колко поразии ше напрай автомата именно защото не е точна наука и не може да хване 1000 изключения
                  Всеки разсъждава над темата, изхождайки от собствените си познания и опит. При положение, че при мен съотношението губещи/печеливши сделки е средно 1/6, то явно не става въпрос за шанс 50/50. И шанса няма как да е константа в търговията. Той съществува и често ни прави щастливи или нещастни, но в бизнеса е задължително да бъде изключен от уравнението.

Коментар

• Да си видял бомба да не свали нещо
                    Пък и дакса е програмиран по най простия начин .при него нещо друго освен обърната чутура няма

Коментар

• а дау ще го буташ ли, защото там нещо като глава и рамене обърнати ми се струват, та броя броя квадратчета, ама незавършено ми изглежда...

И германчетата са се наточили и си останаха само с тиквето да не изгорим с късите йени...
                      Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 13:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        много малко бе нищо не видим напрай го некак си по големо ?!?
                        по-късно че изчезвам сега. айде успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          виж какво съм направил и кажи дали не съм объркал нещо
                          много малко бе нищо не видим напрай го некак си по големо ?!?

Коментар

• още малко стопчета пукнаха при еврака

Коментар

• мааа....... им балонерска . затова бича сган трябва да се трепе докато индексите не стигнат 1-2$ .никаква милост за тази сган . сеч сеч завинаги

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                ами на мене еврейска баба като ми каже продавай и аз купувам и обратното . днес всички са се наточили за 1,11 щото еврейката казала и затова ще бумкат стопове

иначе от това което виждам нищо не разбирам защото там не съм пипал . просто си копирах файловете и тръгна
                                е като не става сега няма нищо, важното е да сме живи и здрави

Коментар

Working...
                                X