Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениена всички, които се дразнят от циганийката, която пуснах на линк се извинявам , но е много подхоящо за темата с бомбите...Last edited by michaelis12; 25.09.2015, 14:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемхм точна е друг път, всичко това тука е на базата на статистика, (ако това, то следва еди кво си щото е било така) е да ама ньет винаги. Ти винаги имаш 50/50 шанс, шанса е еднакъв винаги при входа или тръгва в твойта посока или не тръгва, няма по средата.
Ползваме помагала линии, чудеса, аз съм прайл и автоматика на MT4 да ама автомата прай квот му кажеш, той няма преценка като тебе (...ммм са не ми харесва нема влизам) Това е тънката разлика, ако искаш пусни го на автоматична търговия задай му параметри кво да прай и ше видиш колко поразии ше напрай автомата именно защото не е точна наука и не може да хване 1000 изключения
Коментар
-
а дау ще го буташ ли, защото там нещо като глава и рамене обърнати ми се струват, та броя броя квадратчета, ама незавършено ми изглежда...
И германчетата са се наточили и си останаха само с тиквето да не изгорим с късите йени...Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 13:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемного малко бе нищо не видим напрай го некак си по големо ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениевиж какво съм направил и кажи дали не съм объркал нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами на мене еврейска баба като ми каже продавай и аз купувам и обратното . днес всички са се наточили за 1,11 щото еврейката казала и затова ще бумкат стопове
иначе от това което виждам нищо не разбирам защото там не съм пипал . просто си копирах файловете и тръгна
Коментар
Коментар