IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ебаси и мъката тотално е зациклило ни нагоре ни надолу голяма борба голямо чудо...

Коментар

• засега обругаха 16358 все едно го няма а това се наказва

Коментар

• Ако пробие 16 358, трябва да помъчи още малко нагоре

Коментар

• дали

Коментар

• аз се надявам пък дау джона да гони 16 666 (божественото число )

Коментар

• ааа ако пуснете долар/яната на месечна, то се заформя такава чутура, че после тея джапанките ше осъмнат със 100 леа пенсия кат при нас .....

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                нещо не схванах, на дневна всички линни на еврото за над цената? Това означава, че го натискат надолу или? Не на къса йена съм, но гледам и си сверявам часовника с еврото и дау...
                за еврото го подпират от доле, а за яната не знам глей борсата на мене ми мяза, че ако борсата ходи на горе то яната ше става слаба, но пък ако тряя яната да става слаба то и еврото тряя да слабее ама не ще за са

Коментар

• нещо не схванах, на дневна всички линни на еврото са над цената? Това означава, че го натискат надолу или? Не на къса йена съм, но гледам и си сверявам часовника с еврото и дау...
                  Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 14:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    абе още си е тегавичко, докато еврото не мине синята линийка и еврйчетата зелената ще ми е терсене...
                    ако си дълго евро изчакай го да мине на плюс прасни му един стоп на + и го заеби и си купи пуканки и тва е

Коментар

• скивай сега майкъле . антииндикатора софка . всичко на плюс в еврейския свят . ние минус . помни от архитекта. когато фалирам целия свят . булгаристан ще бъде добре . помни ми думата

Коментар

• да пепе има още път до 1,11966. но все пак много готино се получи въпреки очакванията . важното е да не мислим като сганта . да не слушаме това което ни говорят .

Коментар

• много support на еврака на дневна всички линии SMA200/SMA100/ ЕМА50 и го подпира долниот оранджев кабел и той, кой и верва на тая дъртата пастърма с нейните лихви мнооо лошо, а не гледа у Темата на Архитектониката .....
                          А фашагата ше върне малко и после на 9800 ше поизкърят днес може би шортаджиите и после пак може на доле

Коментар

• абе още си е тегавичко, докато еврото не мине синята линийка и еврйчетата зелената ще ми е терсене...
                            Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 14:49.

Коментар

• а фашагите сега като тръгнат за това легендарно 9358 дето не го пипнаха и тогава наистина читаво беемве или вагин няма да останат у фашистко

Коментар

• айде наздраве майкъле . за еврейката която вчера по нощница излъга бая хора че отиваме на 1,1100 пук пук стопчета

Коментар

Working...
                                X