яко бомби тука гати кефа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеама готина нощница има тая бабка ,а жорка . на розови прасенца
Коментар
-
ми не знам бе много ми е нервно така, е вчера като ги оставих и не се филмирах всичко точно...
ама това е най-вероятно щото влизам ALL IN понеже съм доста назад от форекса все още и искам да избия да знам, че съм жуст. Да ми е по спокойно.
Жорка искам и аз такива звезди като твоите братче, как го закоша 121 не е истинаLast edited by pepe1234; 25.09.2015, 16:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеа дано и най-вече Химимпорт ако може да иде на бомбата от 6лв да си разпродам всичките акции
но финала е близо скоро започват шиповете нагоре за нас и сополите за скапаната мошевска сганLast edited by the architect; 25.09.2015, 16:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениескивай сега майкъле . антииндикатора софка . всичко на плюс в еврейския свят . ние минус . помни от архитекта. когато фалирам целия свят . булгаристан ще бъде добре . помни ми думата
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеайде наздраве майкъле . за еврейката която вчера по нощница излъга бая хора че отиваме на 1,1100 пук пук стопчета
Коментар
-
просто в момента евреи ви дават уникален шанс за къси . мухахааааааааааааааааааааааааааааааааааааLast edited by chronos; 25.09.2015, 16:09.
Коментар
Коментар