IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• яко бомби тука гати кефа

Коментар

• и кво стана сега, уж ръст на БВП, пък долара пада

Коментар

• гадните копеленца

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          ама готина нощница има тая бабка ,а жорка . на розови прасенца
          хахахаа да. обаче "кажи баба тенк ю" е казала че "увеличаване на лихвата по-късно през годината би било подходящо. Условието за това обаче би било пазарът на труда в САЩ да продължи да се подобрява, а инфлацията да продължи да се движи към нивото от два процента". Аз като гледам ни пазара на труда им се подобрява, ни инфлацията се движи към 2% така че май няма да има никво повишаване на лихвите преди президенстките избори догодина.

Коментар

• ми не знам бе много ми е нервно така, е вчера като ги оставих и не се филмирах всичко точно...
            ама това е най-вероятно щото влизам ALL IN понеже съм доста назад от форекса все още и искам да избия да знам, че съм жуст. Да ми е по спокойно.

Жорка искам и аз такива звезди като твоите братче, как го закоша 121 не е истина
            Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 16:30.

Коментар

• ейййййййййййййй . лошо пепе лошо

Коментар

• гадните мошаци ми изядоха полвината от печалбата от вчера. затворих половината от позициите на минус, че много шубе ме хвана.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  а дано и най-вече Химимпорт ако може да иде на бомбата от 6лв да си разпродам всичките акции
                  прав си . така и дакса ще направи обърнатата си чутурка. това беше за предното . иначе за българските акции съм го казвал и преди . те са манипулирани от скапаните американски мошета и са ги нагласили те като растат ние да падаме
                  но финала е близо скоро започват шиповете нагоре за нас и сополите за скапаната мошевска сган
                  Last edited by the architect; 25.09.2015, 16:12.

Коментар

• ама готина нощница има тая бабка ,а жорка . на розови прасенца

Коментар

скивай сега майкъле . антииндикатора софка . всичко на плюс в еврейския свят . ние минус . помни от архитекта. когато фалирам целия свят . булгаристан ще бъде добре . помни ми думата
                      а дано и най-вече Химимпорт ако може да иде на бомбата от 6лв да си разпродам всичките акции

Коментар

айде наздраве майкъле . за еврейката която вчера по нощница излъга бая хора че отиваме на 1,1100 пук пук стопчета
                        аз имам едно предположение: днес в 15:30 се обявяват новините за БВП на УСА. Баба Йелън знае че те ще са лоши и затова снощи е наговорила куп глупости та да падне еврака и да си купи по на ниско. Това е само тИория и в 15:30 ще разбера дали съм прав

Коментар

• просто в момента евреи ви дават уникален шанс за къси . мухахаааааааааааааааааааааааааааааааааааа
                          Last edited by chronos; 25.09.2015, 16:09.

Коментар

• аз съм къс на индексите дори и СИП да чукне 2020 че не си е бил обема на дневна на 1900 който е най големия обем от динозаврите до сега . а това се наказва .

Коментар

• ебаси и мъката тотално е зациклило ни нагоре ни надолу голяма борба голямо чудо...

Коментар

• засега обругаха 16358 все едно го няма а това се наказва

Коментар

Working...
                                X