If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ехеее тука яко активно.
Не мога да ви смогна на постовете
Пиша си аз да кажа едно тенк ю, на който беше споменал vw вчера, че въобще не ми беше в полезрението. Не хванах дъното под 100, ама така добре облажих, че почти ми се преиска да взема едно пасатче на старо с профита.
Индексите нагоре ми излязоха, вчера движението надолу го хванах (малка част от него де). Абе хубав живот
Viva la bomba!!!
Еврото на мене само ми бяга и го държа повече отколкото ми се иска, че чак и лихви им плащам ц-ц.
ама готина нощница има тая бабка ,а жорка . на розови прасенца
хахахаа да. обаче "кажи баба тенк ю" е казала че "увеличаване на лихвата по-късно през годината би било подходящо. Условието за това обаче би било пазарът на труда в САЩ да продължи да се подобрява, а инфлацията да продължи да се движи към нивото от два процента". Аз като гледам ни пазара на труда им се подобрява, ни инфлацията се движи към 2% така че май няма да има никво повишаване на лихвите преди президенстките избори догодина.
ми не знам бе много ми е нервно така, е вчера като ги оставих и не се филмирах всичко точно...
ама това е най-вероятно щото влизам ALL IN понеже съм доста назад от форекса все още и искам да избия да знам, че съм жуст. Да ми е по спокойно.
Жорка искам и аз такива звезди като твоите братче, как го закоша 121 не е истина
Коментар