След като днес я изстрадах бомбата на йената се чудя дали да не играя и за втората, че има още една забравена надолу и то пак на 1. мин
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Поствам чуждо мнение от някой gaurang patel - неговите виждания
"61.8 % Fibonacci retracement from 17-th Sept.'s high of 16936 is 15916 which is achieved today in the morning session.If Dow futures closes below 16200 once again then it will further retrace to test 15960 and even 15285(100% retracement from 16936).Today at 5 P.M.ET Fed Chair Yellen' speech regarding future economic growth. So there may be wide fluctuation at the end of the day.If dow future closes below 15960 then it may open the door for further down fall to 15000.. On the other side closing above 16322 leads to 16480."
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеайде да бутаме габров еврака до 1,11966 че виж какво стана от мене
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
Коментар
-
Ехеее тука яко активно.
Не мога да ви смогна на постовете
Пиша си аз да кажа едно тенк ю, на който беше споменал vw вчера, че въобще не ми беше в полезрението. Не хванах дъното под 100, ама така добре облажих, че почти ми се преиска да взема едно пасатче на старо с профита.
Индексите нагоре ми излязоха, вчера движението надолу го хванах (малка част от него де). Абе хубав живот
Viva la bomba!!!
Еврото на мене само ми бяга и го държа повече отколкото ми се иска, че чак и лихви им плащам ц-ц.
Коментар
Коментар