IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• според мен майкъле тоя е по еврейски извратен и обича да му мирише на циганско и хич не му се занимава с девойки . той е над тези неща . мухахааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Да бе. И гледай го спонсорира *.да може по бързичко да ни претопят тука
      Аз тоя не моа да го разбера, толко кинти вместо да си пече увехналия салам на некоя яхта с неколко 20 годишни внучки и да им го подава да го помиришат в обедната почивка от 2 до 4, тоя с глупости и с цигани се занимава ......

Коментар

• Да бе. И гледай го спонсорира *.да може по бързичко да ни претопят тука
        Last edited by X_Y; 12.10.2015, 12:24.

Коментар

да бе . плюе на родината си сакапняка скапан
          глей го некролога мръсен и на кал мирише и глей го кво прай при нас .....

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94...80%D0%BE%D1%81

Благотворителна дейност

Като начало на благотворителната му дейност се сочи 1979 г. с програма за стипендии на африкански студенти в колеж в Южна Африка.[3] Сорос е един от основателите и донорите на Централноевропейския университет в Будапеща. Правил е и дарения за Нов български университет.

През 2005 г. е превел 30 милиона долара във „фонд за ромско образование“, част от „Десетилетието на ромското включване“.[1] Главен спонсор е на Международен център за изследване на малцинствата и междукултурните взаимодействия [4]

В България, чрез фондация Отворено общество, той финансира целево редица неправителствени организации като Център за икономическо развитие, Европейски институт, Институт за пазарна икономика, Червената къща, Център за социални практики, Център за либерални стратегии[5].

Сорос е известен и с активната си подкрепа за легализация на марихуаната[6][7].

Коментар

• блиц

Коментар

къде ги четеш тея дай неккав линк да видим ... мале неговите сънародници като научат ше бъде разпнат като по Римско време на площада в Будапеща

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                Ебати гадния некролог, тоя не беше ли именно от там

Коментар

ей го нащо момче от израел какво прави . после , то всичко било случайно

Будапеща разкри: Сорос плаща щедро нелегалната мигрантска вълна да залее Унгария
                  Ебати гадния некролог, тоя не беше ли именно от там

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    А така Архитектоникос, хои в другата графа за "Златото балон лие ?" да обясниш на оня Моториста за ко стаа въпрос, че той просто е природно тъп и не мое разбере, че там има един гаден крос на майната си, който тряя да се тества ......
                    аз съм за дълго зло щото съм къси индекси майкъле .никаква изненада . ама това със сорос таман за тебе го постнах и как ме изпревари . обливат ме пак медиумни вълни

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                      Архитекте, за златото какво ще кажеш. Аз си мисля, че колкото мечка за индексите, толкова и за него.

Като почнеш с липсата на ребаунд на 1Н, чакащи кросове отдолу на 30 мин, 2 х 5 мин...всичко говори за яко спад в скоро време
                      Внимавай със злодея, защото ходи бая време надолу, а на месечна графика като му гледам MACD и RSI е готов за полет. Освен това то е с обратна корелация на индексите, което значи, че индексите кат гледам злодея, няма да вилнеят кой знае колко нагоре

Коментар

• ей го нащо момче от израел какво прави . после , то всичко било случайно

Будапеща разкри: Сорос плаща щедро нелегалната мигрантска вълна да залее Унгария

Коментар

не съм много сигурен за злото екс . отдавна го натискат и си иска един дневен шип до 1460. нали знаеш ако не е сопол ще е шип . пък и виж пресече си трендлинийка важна
                          А така Архитектоникос, хои в другата графа за "Златото балон лие ?" да обясниш на оня Моториста за ко стаа въпрос, че той просто е природно тъп и не мое разбере, че там има един гаден крос на майната си, който тряя да се тества ......

Коментар

• Видях го, да.

Ами нека да си ходи, ама кво заебава и малките кросове. Има си ред тука

Коментар

• корекция - 1411 там е на седмична бомбата

Коментар

• Уби ме с тва 1460
                                Мерси иначе. Ще следим.

Коментар

Working...
                                X