If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
според мен майкъле тоя е по еврейски извратен и обича да му мирише на циганско и хич не му се занимава с девойки . той е над тези неща . мухахааааааааа
Да бе. И гледай го спонсорира *.да може по бързичко да ни претопят тука
Аз тоя не моа да го разбера, толко кинти вместо да си пече увехналия салам на некоя яхта с неколко 20 годишни внучки и да им го подава да го помиришат в обедната почивка от 2 до 4, тоя с глупости и с цигани се занимава ......
Като начало на благотворителната му дейност се сочи 1979 г. с програма за стипендии на африкански студенти в колеж в Южна Африка.[3] Сорос е един от основателите и донорите на Централноевропейския университет в Будапеща. Правил е и дарения за Нов български университет.
През 2005 г. е превел 30 милиона долара във „фонд за ромско образование“, част от „Десетилетието на ромското включване“.[1] Главен спонсор е на Международен център за изследване на малцинствата и междукултурните взаимодействия [4]
В България, чрез фондация Отворено общество, той финансира целево редица неправителствени организации като Център за икономическо развитие, Европейски институт, Институт за пазарна икономика, Червената къща, Център за социални практики, Център за либерални стратегии[5].
Сорос е известен и с активната си подкрепа за легализация на марихуаната[6][7].
А така Архитектоникос, хои в другата графа за "Златото балон лие ?" да обясниш на оня Моториста за ко стаа въпрос, че той просто е природно тъп и не мое разбере, че там има един гаден крос на майната си, който тряя да се тества ......
аз съм за дълго зло щото съм къси индекси майкъле .никаква изненада . ама това със сорос таман за тебе го постнах и как ме изпревари . обливат ме пак медиумни вълни
Архитекте, за златото какво ще кажеш. Аз си мисля, че колкото мечка за индексите, толкова и за него.
Като почнеш с липсата на ребаунд на 1Н, чакащи кросове отдолу на 30 мин, 2 х 5 мин...всичко говори за яко спад в скоро време
Внимавай със злодея, защото ходи бая време надолу, а на месечна графика като му гледам MACD и RSI е готов за полет. Освен това то е с обратна корелация на индексите, което значи, че индексите кат гледам злодея, няма да вилнеят кой знае колко нагоре
не съм много сигурен за злото екс . отдавна го натискат и си иска един дневен шип до 1460. нали знаеш ако не е сопол ще е шип . пък и виж пресече си трендлинийка важна
А така Архитектоникос, хои в другата графа за "Златото балон лие ?" да обясниш на оня Моториста за ко стаа въпрос, че той просто е природно тъп и не мое разбере, че там има един гаден крос на майната си, който тряя да се тества ......
Коментар