IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eййййййййййййй майкъле . залютя ми на очите от това

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      играят на бор и викат СА СА
      https://www.youtube.com/watch?v=wUarQBr5Mfs

ето ти го са са са ....

Коментар

• нещо много работа имах тази седмица и не можах да хвана всички движения ама имам 5% ръст на портфейла и отивам да го отпразнувам на бирички с мезета за другата седмица имам още незатворени позиции (дълги евраци и къси йени)които се надявам също да затворя на печалба

Коментар

специален поздрав за жорката
          мухахахаххаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
            Гепито се кани за нов връх
            Ако и това го познаеш просто ще се чудя дали не правиш и ти цените, като архитекта с бомбите

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
              Очаквам от тези нива да започнат да го разпродават за ново дъно под 1.5160
              Габров ти си машина човеко, малко рано вляязох на дългите на 1.519 обаче си машина, като швейцарски часовник това си е огромно движение

Коментар

• играят на бор и викат СА СА

Коментар

изчаквам скапаните мошаци още да понадуят и пак късо . ей тая седмица тия мошета ги пръснах . голям кеф
                  ваййййййй майкъле какво правят там тия младежи
                  играят на борсата кат нас .......

Коментар

• изчаквам скапаните мошаци още да понадуят и пак късо . ей тая седмица тия мошета ги пръснах . голям кеф
                    ваййййййй майкъле какво правят там тия младежи

егати красотата
                    Last edited by the architect; 25.09.2015, 19:07.

Коментар

• накупихте ли го вече, че аз гледам борбата още на линийките и съм 50:50 да вляза. След малко ема50 ще пресече ема200 на 5мин и може да се изстреля
                      Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 18:54.

Коментар

• а карат някои кооолеееллооо

Коментар

• Ще има майкъле пръти нагоре и то още другата седмица.нали бабата каза да продаваме еврака.значи купуваме еврака.айтуй
                          Вече тотално чукнахме 1.11966

Коментар

• мале мале мале да не го шортите, че нещо много ги цвъца едни такива и са ше избуши някой зелен прът на някой в дупето

Коментар

• ПИЧ 16358 а как го бяха подминали и се правиха на гугутки

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                затворих, ок съм и съм пак добре захлебил, но това беше ребаунда. Аз си мислех за 120.163 и надолу 119.490 ако върне достатъчно пак ще ги пусна

айде наздраве на народа
                                днеска пепе сополчета имаше нали . имаше . силата е с нас

Коментар

Working...
                                X