Жорка и аз имах проблем с активирането им. Което помогна при мен за всяка позиция поотделно се активират. И така отаряш нов прозорец и двоен клик на фибо левел кър.. това е за валутите. Ако не ги активира от първи път двоен клик на дел фибо левелс. И след това пак двоен клик на фибо левел кър. При мен винаги става от втория път и аз си мислех, че нещо бъркам, но му хванах цаката с малко помощ. После тоази процедура я правиш за всяка валутна двойка поотделно. Същотото е и при индексите само, че ползваш фибо левелс вместо фибо левелс кър. Това по техническата част. За интерпретацията на линийките вече трябва да го казват майкала и архитекта. При инсталацията е доста странно, защото платформата на стационарката тази директория mq4 ми е в уиндоуските директори нещо юзесрс ала бала но с един сърч през уиндоус експлорера ще я намериш бързо. На лаптопа си е в директорията на метатрейдера което си е странно. Та може и затова да не можеш да си ги активираш. Айде дерзай. Мисля че го обясних както си поръча
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
с тези скриптове не можах да се оправя на моя лаптоп, но на жената на лаптопа се получиха и от там си нарисувах линииките на моя само че ми се заредиха само на еур/усд, а на усд/йена не могат и сега да питам дали съм разбрал правилно: 1 Тези линиики се актуализират всеки месец в началото предполагам. 2 Когато цената достигне до долната оранжева линия (1,10797) както е сега при еврото прави отскок към горната оранжева на 1,13677 или първо трябва да мине през зелената. 3 Евентуално ако пробие някоя от оранжевите след това трябва да тества първата синя линия и така към втората и т.н. Ще ме извинявате са тъпите въпроси ама ми отговорете като на слабоумен че вчера се понапих и още не съм в кондиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемайкъле тоя дакс май пак обърната чутура си прави . казах на колегите че фашагите друго не знаят , те не ми вярват . сеееееееч
Викам за по бирица айде наздрваве
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеeййййййййййййй майкъле . залютя ми на очите от това
@А размърдаха си гъзовете най-накрая големи са келеши, чакат цял ден всичкото кеч да се откаже и вечерта ти го подават от кьош ....Last edited by michaelis12; 25.09.2015, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеиграят на бор и викат СА СА
ето ти го са са са ....
Коментар
Коментар