IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    и сега фундаменталистите пак мълчат . що катери
    Значи,машинките си отиграха новинката и сега се връщаме към техническият фундамент!!!

Коментар

• и сега фундаменталистите пак мълчат . що катери

Коментар

• на 1 мин гледаш. сопола беше заради бомбата на минетка на 119,474 от 29,09,2015
        всеки подценява 1 мин а там бомбите са най силни

Коментар

• Сори, за яната говорех. И аз не знам защо си мислех, че се подразбира.

Коментар

• едно време га бях млад много скъсявах дау жо за 16161 . не знам дали някой си спомня . това се оказва и то някакво брутално ниво
            тая малката бомбичка на 16011 и тя бахти бруталната излезе . тия чакат само бомбичка да докоснат и изригват . това е доказателство че програмката е в режим бичене и трепане на стопове на мичоци . но ние пак казвам сме нинжи . хай хай ...
            Last edited by the architect; 02.10.2015, 19:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
              Архитекте, като кажеш ей така някое ниво и ме хвърляш в тъча..15 минути търся да я намеря тая бобма на минутка от преди месец и половина

Ама гледам е изтествана 1 път де. На 25ти Август мисля беше.
              за кое . чакай че не мога да вържа

Коментар

• Архитекте, като кажеш ей така някое ниво и ме хвърляш в тъча..15 минути търся да я намеря тая бобма на минутка от преди месец и половина

Ама гледам е изтествана 1 път де. На 25ти Август мисля беше.

Коментар

• сега тая яна я гледам пак, като си говорим за нинжи и се питам защо не са тествали 118,531 направо кощунство
                  ха то и жълта имало на 118,60
                  Last edited by the architect; 02.10.2015, 18:46.

Коментар

• ехеее те много паднали . за без пари ги дават . ами зелената е главното фибо ниво . другите са вторични явно . жълта после синя после черна , като нинжа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      абе вагините пич си говорихме , въртяха сукаха извънземното 100 го удариха .
                      91 са, на 75-80 съм решил да влезна, ако има такъв срив до 9000
                      Какво ще рече жълтата линия ?
                      Last edited by ПИЧ; 02.10.2015, 18:37.

Коментар

• Габров.Днес тук нинжите бяхме много задружни в късите от сутринта. И когато се сберем много нинжи яната няма шанс. Яяяяя.харимаскааааа.ич ни сан

Коментар

• Браво, Габров добре дошел в клуба и наздраве. Всичи облажихме днес

Коментар

• Архитекте аз съм скромен но доволен !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                              аз пасувам и съм затворил всичко, да не се изкушавам. Довечера отивам да се размажа
                              Е те на това му се вика ММ!!

Коментар

• да ти кажа и аз спирам за днес . това отскоче само си взех и стига . утре баничка с бозичка
                                но този сопол днес на яната ме изпълни

Коментар

Working...
                                X