IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    няма са плашиш жорка . бъдещето е наше. късуууууууууууууу
    Фундамент,а Арчи!!!

Коментар

• няма са плашиш жорка . бъдещето е наше. късуууууууууууууу

Коментар

• обаче това евро и тая йена бая разтягане направиха днес

Коментар

• пууууууу да бе аман от това 358 . ами кофти чутура си нарисува дау жо на часова . нали ти казах

Коментар

• Архитекте, май пак ще спре на 16358

Коментар

• сядам сега да гледам - фермер търси жена , а си намери уфса

Коментар

• ай туй майкъле .страхотни дни страхотни трейдове стават напоследък . и доста хора се пулят какво става и какво се случва.

Коментар

• Глей ги кви са пичове

.
                  Attached Files

Коментар

• тея от 1700 Сип затворени и късоооо за 2080 NOV 19 ...... нали Архитектеее късооо, сееееч

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                      Мисля си това днес при еврото дъли не бе финт за стопове и да поема лека полека към 1.08
                      нека първо да мине през 1,15 че имам да затварям още дълги евраци и тогава да пада

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        отворих бирица аз и само гледам мача, то си подскаача аз шмъркам малко бирица, поглеждам го под мустак и си пуша лулата, ай наздраве, че днеска петък - ден на майстора, а тука сме от майстор нагоре
                        и аз сега излизам да ударя нещо ама още не съм решил какво. тва евро бая се изхлузи надолу ама ще го мъдря в понеделник сега отивам да си пиина

Коментар

• може. аз пък габров много се радвам на тази картинка при дакса . архитекта мачка

Коментар

• Мисля си това днес при еврото дъли не бе финт за стопове и да поема лека полека към 1.08

Коментар

житкай на частно бе Гарбов ....
                              То моето държавно няма. Ама то пък изби нагоре, поне стопа му бе малък, ако някой е влезнал.

Коментар

отворих бирица аз и само гледам мача, то си подскаача аз шмъркам малко бирица, поглеждам го под мустак и си пуша лулата, ай наздраве, че днеска петък - ден на майстора, а тука сме от майстор нагоре

а така майкъле

Коментар

Working...
                                X