IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    туй от инвестора го видя . ясно
    Архитектоникос, тва значи, че за в бъдеще няма вече да има QE ME и да ми летят акциите на евреите - щото иначе всички ше отидат при китайските евреи Свърши тая с на тея кавалчоци рулетката, само глей след 10тина години , ше им падат акциите, ше риват тюхкат ма нема да има вече спасения и печатница щото ше има дудуци.

Коментар

• туй от инвестора го видя . ясно

Коментар

какъв е тоя чипс бе майкъле
        китайски за бири ....

Коментар

• какъв е тоя чипс бе майкъле

Коментар

• ей са гледам чайниците пуснали CIPSa ше тряя да се местим на ЧайнаСтреет при кирайските евреи ......

Коментар

• ами аз освен къси индекси с цел бомба нищо друго не пускам . другото всичко ми е отскоци , така че тази на 1,1257 незнам кога ще се изпълни пепе . може и днес може и след седмица

Коментар

• аз за тази на мин. говорех 1.1257

Коментар

• иначе майкъле прав си тия докато не бият на сипа обема на 2020 няма да мирясат но после ще е сеч

Коментар

• на 15 мин е точно на 1,1358 ама нещо се замислиха , от там ще жулна една къса като го стигнат

Коментар

• архи , поръчал ли си бомбата на еврака,ако не то аз съм си я поръчал, а да видим
                      Last edited by pepe1234; 08.10.2015, 12:46.

Коментар

• коз коз коз безкоз

Коментар

• ае кво ме козиш ве, нищо им нема нека си щъкат нагоре .... до 2040 съм им дал срок там някъде ....

Коментар

• лошо стана с дакса лошо

Коментар

световните пазари викаш и някви маляки . а не мерси
                              абе беей бе тея оня ден беха фалирали и са вече са на Световните пазари разбираш ли ......
                              Като ше е гарга да е рошава и при най-големите престъпници иначе ньет. Тея банките които изпълняват поръчките и са custodian на IB са Citi Group, JPM и още някви главорези бяха, че и имат директно брокерско място на NYSE ......
                              Като ше е при евреите то с най-големите гадове иначе не играя аз на жмичка

Коментар

• световните пазари викаш и някви маляки . а не мерси

Коментар

Working...
                                X