IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• габров е по британеца . но нещо се губи напоследък

Коментар

• Британеца отново е на важно фибо ниво 1.5326, възтановява загубите от след 12ч.

Коментар

• ахам

туй жорка дето си го турнал ми прилича на развалена лазаня . кво е то
        Last edited by the architect; 08.10.2015, 20:34.

Коментар

• дау жо на 16300 ли да го чакам

Коментар

• много измъчено това нагоре жорка . много . смешна работа . виж после сопола ще бъде запомнящ се . всеки помни сопола на архитекта . никой не помни плюнченето на скапания еврейн за 5 доларески нагоре
            днес е много хубав ден за извършване на сополи
            Last edited by the architect; 08.10.2015, 20:08.

Коментар

• иначе и аз хванах една бомба на минутка на еврака да не съм валат неска

Коментар

• абе тоя дау жо много нагори върви да го ева. дали да му пусна от тук още една къса или да чакам до втората синя линия кво ще кажете

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  абе пак бях ALL IN
                  А ся,дебни 5 минетката!!!

Коментар

• абе пак бях ALL IN

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      абе мани мани, как ми трепереха мартинките, че бях влязъл много по-рано не е истина. Колкото до кросовете аз още не съм дорасъл за по-големите, гледам само тези на 1 мин. според архитекта, те са най-силни или по-лесно изпълними.
                      Е ти с колко влизаш та трепериш ве Pepe Jeans

Коментар

• абе мани мани, как ми трепереха мартинките, че бях влязъл много по-рано не е истина. Колкото до кросовете аз още не съм дорасъл за по-големите, гледам само тези на 1 мин. според архитекта, те са най-силни или по-лесно изпълними. А паунда ми е много противен колкото пъти влеза там все е драма. По добре не го чакай и прибирай печалбица ако имаш, сигурното си е сигурно.
                        Last edited by pepe1234; 08.10.2015, 18:11.

Коментар

• пепе е майстор за стигане на кросовете . той да каже

Коментар

• Британеца добре се свлече спрямо долара над 100пипа от 12.30ч., дали ще стигне 1.5168 кроса на 15М графика, преди това има кросове на 30минутна и 1 часова.

Коментар

• еееее браво пепе . удари шестицата .
                              а за китайците майкъле ми се струва че те са американски пионки . сиреч те служат на американците и каквото кажат ония това става . китайците никога не са противник на американските мошаци , по скоро са им роби .
                              Last edited by the architect; 08.10.2015, 16:38.

Коментар

• бомба на еврака хваната ребанунд хванат също

Коментар

Working...
                                X