габров е по британеца . но нещо се губи напоследък
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
ахам
туй жорка дето си го турнал ми прилича на развалена лазаня . кво е тоLast edited by the architect; 08.10.2015, 20:34.
Коментар
-
много измъчено това нагоре жорка . много . смешна работа . виж после сопола ще бъде запомнящ се . всеки помни сопола на архитекта . никой не помни плюнченето на скапания еврейн за 5 доларески нагоре
днес е много хубав ден за извършване на сополиLast edited by the architect; 08.10.2015, 20:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеабе мани мани, как ми трепереха мартинките, че бях влязъл много по-рано не е истина. Колкото до кросовете аз още не съм дорасъл за по-големите, гледам само тези на 1 мин. според архитекта, те са най-силни или по-лесно изпълними.
Коментар
-
абе мани мани, как ми трепереха мартинките, че бях влязъл много по-рано не е истина. Колкото до кросовете аз още не съм дорасъл за по-големите, гледам само тези на 1 мин. според архитекта, те са най-силни или по-лесно изпълними. А паунда ми е много противен колкото пъти влеза там все е драма. По добре не го чакай и прибирай печалбица ако имаш, сигурното си е сигурно.Last edited by pepe1234; 08.10.2015, 18:11.
Коментар
-
еееее браво пепе . удари шестицата .
а за китайците майкъле ми се струва че те са американски пионки . сиреч те служат на американците и каквото кажат ония това става . китайците никога не са противник на американските мошаци , по скоро са им роби .Last edited by the architect; 08.10.2015, 16:38.
Коментар
Коментар