IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• глей тея парцали от къде ми намерили номера понеже някога кат бях млад съм имал акаунт в ActiveTrades и тея кавали ми дали номера

https://www.stock.com/

званят ми да ме зарибяват да съм търгувал разбираш ли на "Световните пазари"
    Викам им "Коя банка ви изпълнява поръчките ве, кой брокер на коя борса ??" - Няква банка в Кипър ... викам им "Стоп благодаря ви .... " ше менторат тея дедо ти тука кавалите ньедни ......

Коментар

• Архитектът на ултрахлабавата парична политика твърдо вярва в ресурсите на централните банки.

Коментар

• Коментар

• айде че го чакам отдолу с кърпичката

Коментар

• ами до края на седмицата трябва да има едно по солидно сополче

Коментар

• Дау много увиснал надоле ми се види, ахи май ще има пак сопол...

Коментар

• точно така майкъле . три са нещата - бомби сополи и парцуца . гръцкото за вас , аз слушам само шостакович

иначе бомбите все на кръгъл час ги тестват . ето така завърши наско днес
                Last edited by the architect; 08.10.2015, 00:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Добре,съгласен съм!!!
                  И друго!!!Коментираме СиП-а,но никаква политика!!!
                  Политиката е в съседната глава тука са бомбите и сополите на Архитекта

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    Архитекта с неговите сополи ... нема бе нема са да има такива кат онова там 1800 са първо малко до 2044 после едно тънко 1950 пеесе и после малко нагоре до края на годината и догодина до амина ше видиме там май ше има Кон Каруца Гарибалди
                    Добре,съгласен съм!!!
                    И друго!!!Коментираме СиП-а,но никаква политика!!!

Коментар

Аз преди две седмици написах,не ми се връща назад!!!2064!!!Иначе скоро пак ще има от сополите на Архитекта!!!Затова според мене тактиката вземи парите и бягай в момента е най ефективна!!!
                      Архитекта с неговите сополи ... нема бе нема са да има такива кат онова там 1800 са първо малко до 2044 после едно тънко 1950 пеесе и после малко нагоре до края на годината и догодина до амина ше видиме там май ше има Кон Каруца Гарибалди

Коментар

а кво има да се сърдим, квот такова - ей го същинския индекс SPX кат го гледам по всички направления се е запътил към 2044 и те там дедо ти ше напрай добавка на късите дет съм ги пуснал .... значи тея CFDта може да отпере към 2055 точно колко показват линиите на долния чарт
                        Аз преди две седмици написах,не ми се връща назад!!!2064!!!Иначе скоро пак ще има от сополите на Архитекта!!!Затова според мене тактиката вземи парите и бягай в момента е най ефективна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          майкъле а затова какво ще кажеш. ай наздраве

https://www.youtube.com/watch?v=FlJ4VTgekpk
                          отивам за още бири .....

Коментар

Ама кво им се сърдиш!!!Играта няма нищо общо с новините!!!Тя е измислена много добре и е наистина за много умни хора!!!Дават ти възможност да печелиш!!!Но мноооого е трудно!!!И по-точно ти подаряват пари,ако научиш играта!!!Маалиии!!!
                            а кво има да се сърдим, квот такова - ей го същинския индекс SPX кат го гледам по всички направления се е запътил към 2044 и те там дедо ти ше напрай добавка на късите дет съм ги пуснал .... значи тея CFDта може да отпере към 2055 точно колко показват линиите на долния чарт
                            Attached Files

Коментар

що бе и аз само тва търгувам ама CFD ньет. Кат ги гледам кавалите ньедни са се запътили към 2014 после 2055 ...
                              Ама кво им се сърдиш!!!Играта няма нищо общо с новините!!!Тя е измислена много добре и е наистина за много умни хора!!!Дават ти възможност да печелиш!!!Но мноооого е трудно!!!И по-точно ти подаряват пари,ако научиш играта!!!Маалиии!!!

Коментар

Искрено и лично!!!Само СиП цфд!!!
                                що бе и аз само тва търгувам ама CFD ньет. Кат ги гледам кавалите ньедни са се запътили към 2014 после 2055 ...
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X