IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С тия късаци да няма рев??
    Бабата мишкува и биците се разиграха.

Коментар

• сипа му давам заради една бомба 2035,8 макс от там при мене . сиреч другата седмица ще се забавляваме пак

Коментар

• Да, с кеф го гледах как го би.

При това положение се надявам, че няма да миниваме 10200 при Дакс.Наистина му е време вече..

Коментар

• айде тъпаците американски си биха обема на сипа . скоро се почва фалирането на бичаци
          Last edited by the architect; 09.10.2015, 16:45.

Коментар

• мда . пак се очертава изтърканата история с обърната чутура на дакса с дясно рамо от 10250-358 до 9600
            Last edited by the architect; 09.10.2015, 16:49.

Коментар

• Как е хавата, колеги?
              Заредил съм и аз къси индекси ама многоо стабилно. Кошницата ми рядко е толкова пълна

Иначе гледам този крос 30мин 10210 като нищо да издърпа дакса дотам.

Златото ми се иска и него да го скъся, но докато не почнат да излизат индексите, метали, петроли, валути - да ма чакат

Коментар

• яната ги повлече . тя е виновна

Коментар

• дау и сипа си ги затварям . долар два от сърце

Коментар

• обаче виж пепе какво нещо са числата приятелю . фашиста 10135,8 и надолу

Коментар

• не . и аз още не съм затворил . много малко бе . стопа на 1,15151 тука и добавки

Коментар

• е това ли беше отскочето, много мизерно още съм къс на еврото

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            пепе фана ли отскочето от бамбата на 1,1358 . това си беше наистина за ол ин
                            немой бе не го учи така

Коментар

• пепе фана ли отскочето от бамбата на 1,1358 . това си беше наистина за ол ин

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Кефиш ме признал съм те успешна търговия
                                а , и яната отдавна твърдях за сопола и той стана ,да се похваля

Коментар

Working...
                                X