IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    ами именно има заблуждение, но те са някви минимални точки там, а вашата грешка е, че гоните някви минимални пунктове на малки интервали. Тогава ше ви засегне, ако играете на по-големи интервали на индекса с 1 контракт и го остайте там няколко дена хем ше спечелите повече хем нивата ше служат само за ориентир.

Сега ше сметна на самия индекс SPX какви са нивата и ше ги постна тука за Октомври
    майкъле аз ги цъкам за по-дългите фреймове, а на малките пускам само бомби за кратки срокове, но сега като гледам на СиП ми се разминават от 2 до 20 пипса на линиите с тези които си качил ама засега на СиП не съм пускал нищо че от тази седмица започнах да пускам и на индексите и засега имам две къси на ДАУ и една на ДАКСА и като ми излезнат другата седмица тогава почвам и СиП. Като гледам Дау и СиП вървят горе долу еднакво към момента. Иначе дългите евраци за които ти разправях където бях открил ги позакрих на печалба и ми остана само една и чакам и те да ми излезнат да ги закривам

Коментар

• ей ги нивата за Oct.2015 според квотите на самия индекс SPX не на CFD

отваряне на месеца 1919.7

оранжева нагоре 1952.7
      първи таргет нагоре 1985.7
      втори таргет нагоре 2018.7

оранжева надолу 1886.7
      първи таргет надолу 1853.7
      втори таргет надолу 1820.7
      Attached Files
      Last edited by michaelis12; 09.10.2015, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
        добре де майкъле като сме при различни брокери и линиите са на различни нива не се ли заблуждваме така или няма значение
        ами именно има заблуждение, но те са някви минимални точки там, а вашата грешка е, че гоните някви минимални пунктове на малки интервали. Тогава ше ви засегне, ако играете на по-големи интервали на индекса с 1 контракт и го остайте там няколко дена хем ше спечелите повече хем нивата ше служат само за ориентир.

Сега ше сметна на самия индекс SPX какви са нивата и ше ги постна тука за Октомври

Коментар

• добре и що така се получава. на мен първата синя ми е на 1,14297, а втората синя на 1,15595. аз също си мисля че дау ако се сурне, еврото и йената ще хвръкнат

Коментар

• на мен ми е на 2ра синя... 1,13747 шубе ме е да го пусна, ако се сурне дау според мен еврото ще избуши

Коментар

• някой пускал ли е късо евро или да го чакаме да иде до синята линия

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                че тя баба ти меркел еврейката и тя следи нещата , мисли и тя как да прецака архитектониката
                то майкъле ние тука баси троловете . тя темата нон стоп се коментира от мен
                хахаха и аз от време на време се включвам като трол-пришълец

Коментар

немой бе не го учи така

Коментар

да не сте при различни брокери щото тогава котировките са различни.. Или в Бенча има с котировки на FXCM и на Saxo Bank тея първите повече лънготят ..
                    добре де майкъле като сме при различни брокери и линиите са на различни нива не се ли заблуждваме така или няма значение

Коментар

• аз пуснах пак късите да видим дали няма да върже

Коментар

• айде дълъг дакс със стопче долу . тука ги дръпнах

Коментар

Абе Архитектоникос днеска много бежанци .... мноооого нема начин викай да ги регистрираме тука баба ти Меркел ше плаща пишем ги ей са на сметката
                          че тя баба ти меркел еврейката и тя следи нещата , мисли и тя как да прецака архитектониката
                          то майкъле ние тука баси троловете . тя темата нон стоп се коментира от мен
                          Last edited by the architect; 09.10.2015, 18:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            абе, нз ама днес всичко е мъка братче
                            мъка мъка

Коментар

• Абе Архитектоникос днеска много бежанци .... мноооого нема начин викай да ги регистрираме тука баба ти Меркел ше плаща пишем ги ей са на сметката

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                абе, нз ама днес всичко е мъка братче
                                А виде ли, а ти искаш данъци да плащаш ... и после оня морския тюлен от ДПС да ти ги гепи престаааш ли си
                                Last edited by michaelis12; 09.10.2015, 18:06.

Коментар

Working...
                                X