IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ако стопа ти е 10 пипса ще ти го лапнат без да се усетиш.Но ако стопа ти е от порядъка 100 и нагоре трудно могат да те прекарат.Все пак гледаме котировки на няколко брокера.макар че като ти изрисуват една игла а при другите я няма върви доказвай.А иначе си мисля че си пускат поръчките.Печелят си от спредове и суапчета.А може би ако преценят че търгуваш в грешната посока може да решат да си приберат загубата ти вместо да ти пускат поръчката

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      ти луд ли си, забрави за Кипър моменталически, те не подлежат на финансовите регулации на които подлежат европейските!!!!
      ами един приятел търгуваше през plus500 които били английска компания ама е в Кипър и аз затова първо започнах с тяхното демо ама после видях че МТ4 на бенча е по-добро и си открих реалната сметка при тях. моя приятел няма никакви проблеми с плюса защото направи бая пари там, че даже си и тегли от сметката ама те пък дават много големи спредове и аз затова се отказах пък и там бомбите не вървят на тяхната графика

Коментар

• и друг въпрос имам. след като брокера печели от спредовете и си хеджира позициите не го ли притеснява ако манипулира много графиката и така клиентите да му избягат съответно няма да има от кой да получава приходи като няма достатъчно клиенти

Коментар

• ти луд ли си, забрави за Кипър моменталически, те не подлежат на финансовите регулации!!!!

Коментар

• аз засега не съм усетил бенча да ме прецаква, но ако се случи ще се преместя при друг брокер който смятам да е чуждестранен, но незнам при кой, защото съм си открил сметка в един чужд брокер който е в Кипър де и там условията са доста по-лоши от гледна точка на такси отколкото в Бенча. така че ако има някой който е с чужд брокер и е доволен от него нека да изкаже мнение

Коментар

• Т.е. брокера печели от спредовете и хеджира изравнявайки позициите сел и бай. Рискът за него се крие в нехеджираните позоции. Ако ги пусне на пазара може да загуби много или да спечели много, ако не ги пусне или ти прибира загубата или трябва да ти изплати печалбата. Това още повече ми казва да си направя акаунт в чужбина, където тези брокери подлежат на стриктна регулация.

Не мога да разбера какъв му е проблема на брокера да си хеджира и неизравнената част от селове и байове и пак да си печели от спредовете и така да си минимизира риска. Или ако има подобни очаквания за развитието на цената да печели и от непокритите сделки?
              Last edited by pepe1234; 10.10.2015, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                Абе то всичко е 6 часа на въртележката на тая борса, не стига, че тва трудно ама и тея брокерите с техните гадни номерца са големи кавали. За тва съм далече от валутите и CFDта и други брокерски производни
                Както във всички сфери,нормално е да има добри и малоумни брокери!!!Конкуренцията е достатъчна,да можеш да хеджираш!!!Ако могат малоумниците нека издържат!
                Мараба Мишка!!!
                А,забравих!!!Не смятам,че това е най-сериозният проблем!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Forex Open Position Ratios
                  A summary of open positions held by OANDA clients

Ето тук примерно в AUD/USD OANDA e неутрален, не носи никакъв риск, само обира спредове. В останалите позиции разликите между дълги и къси, трябва да са хеджнати по някакъв начин, но дали е така???
                  Абе то всичко е 6 часа на въртележката на тая борса, не стига, че тва трудно ама и тея брокерите с техните гадни номерца са големи кавали. За тва съм далече от валутите и CFDта и други брокерски производни

Коментар

• Forex Open Position Ratios
                    A summary of open positions held by OANDA clients

Ето тук примерно в AUD/USD OANDA e неутрален, не носи никакъв риск, само обира спредове. В останалите позиции разликите между дълги и къси, трябва да са хеджнати по някакъв начин, но дали е така???

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                      добрютро добре де кой брокер да иска да ме преебе бенча или саксобанк и не е ли така че аз като печеля някой друг клиент да губи и брокера да печели във всяка ситуация. не мога да разбера аз като откривам къса на дакс примерно, защо брокера да открива дълга за да си хеджира позицията ли и какво става когато пазара тръгне на долу и аз си закрия позицията на печалба, а след като брокера е открил дълга трябва да е на загуба кажи ми тогава има ли брокери които не си факат клиентите, защото аз сега печеля дребни суми и явно затова не ме прецакват, но ако започна да въртя големи обороти си мисля че ще се опитат да ме прецакат и затова искам да знам има ли такива брокери като имам предвид такива които не са в България които въртят големи обороти и няма да се притесняват от моите печалби
                      Еми аз ви казвах, че тея CFDта и тея валути са малко малко ташак. На пазара за акциите и опциите там манипулациите са минимизирани, не че ги няма, но там манипулират големи риби не някви салтаци кат Бенча. Там брокера си взима комисионната и не го интересува повече, пуска те на пазара и опраай се. А с валутата може да се праат шашми до откат.
                      Има брокери където по-малко лъжат, Saxo Bank горе долу става, Бенча работят с тяхни котировки, но комисионните са им дебели тва е.

Коментар

добрютро добре де кой брокер да иска да ме преебе бенча или саксобанк и не е ли така че аз като печеля някой друг клиент да губи и брокера да печели във всяка ситуация. не мога да разбера аз като откривам къса на дакс примерно, защо брокера да открива дълга за да си хеджира позицията ли и какво става когато пазара тръгне на долу и аз си закрия позицията на печалба, а след като брокера е открил дълга трябва да е на загуба кажи ми тогава има ли брокери които не си факат клиентите, защото аз сега печеля дребни суми и явно затова не ме прецакват, но ако започна да въртя големи обороти си мисля че ще се опитат да ме прецакат и затова искам да знам има ли такива брокери като имам предвид такива които не са в България които въртят големи обороти и няма да се притесняват от моите печалби
                        На всякъде, където търгуваш CFD - търгуваш просто цифричките подадени от брокера. По правилата на брокера. Големите би следвало след нетиране на клиентските поръчки остатъкът да го мятат на реален пазар. Дали го правят никой не знае. Да речем 500 юзъра са продали 20000 барела петрол. 500 юзъра са купили 22000 барела петрол. Брокерът след като е обрал хилядите спредове и е направил гуша, остава дълъг 2000 барела петрол. Би следвало да ги метне на реален пазар, купувайки 2 контракта фючърс на петрол. Дали го прави еВеш ли му маата.

Същото е и при всички останали инструменти.

Коментар

• добрютро добре де кой брокер да иска да ме преебе бенча или саксобанк и не е ли така че аз като печеля някой друг клиент да губи и брокера да печели във всяка ситуация. не мога да разбера аз като откривам къса на дакс примерно, защо брокера да открива дълга за да си хеджира позицията ли и какво става когато пазара тръгне на долу и аз си закрия позицията на печалба, а след като брокера е открил дълга трябва да е на загуба кажи ми тогава има ли брокери които не си факат клиентите, защото аз сега печеля дребни суми и явно затова не ме прецакват, но ако започна да въртя големи обороти си мисля че ще се опитат да ме прецакат и затова искам да знам има ли такива брокери като имам предвид такива които не са в България които въртят големи обороти и няма да се притесняват от моите печалби

Коментар

тормози ме и нещо друго. защо на бенча пазара затваря в петък в 12:00 вечерта, а на адмирал където ми е демото пазара затваря в 11:00 вечерта
                            това не мога да ти кажа, всеки брокер си има свои си правила и котировки. Нали ти казах това CFD е измислен филм в Европа от UBS Bank, в САЩ е забранено това нещо. Когато поставяте къси, дълги DAX, Dow ала бала с CFD вие влизате с облог със самия брокер не с фактическата борса.

CFD - Contract of difference (ДЗР - договор за разлика)

Когато някой път котировките са различни значи брокера е преценил, че пазара отива в еди коя си посока и ви ги продава по-скъпичко нещата или има други поръчки от други клиенти които се припокриват с вашите, за да може да изкара и той някой лев. Брокера е последния, който ше се преебе в случая. За тва има Requotes, неизпълнение на време на поръчката и други такива, защото през това време брокера търси поръчки на други клиенти с които да се застъпят с вашите залози или ако цената на пазара се е сменила да ви го даде с надценка.
                            Пускаш SELL DAX в тоя случай брокера е BUY DAX срещу тебе. Това е филма.

За тва ви каам и на Пепе Жинс, да внимавате с тея All In защото взимате големи заеми от брокера, а той не може да ви даде голяма сума пари и да ви толерира да правите пари. Неговата работа е да е на далавера, ако не е то тряя да ви преебе няма начин просто.

Коментар

• тормози ме и нещо друго. защо на бенча пазара затваря в петък в 12:00 вечерта, а на адмирал където ми е демото пазара затваря в 11:00 вечерта

Коментар

майкъле аз ги цъкам за по-дългите фреймове, а на малките пускам само бомби за кратки срокове, но сега като гледам на СиП ми се разминават от 2 до 20 пипса на линиите с тези които си качил ама засега на СиП не съм пускал нищо че от тази седмица започнах да пускам и на индексите и засега имам две къси на ДАУ и една на ДАКСА и като ми излезнат другата седмица тогава почвам и СиП. Като гледам Дау и СиП вървят горе долу еднакво към момента. Иначе дългите евраци за които ти разправях където бях открил ги позакрих на печалба и ми остана само една и чакам и те да ми излезнат да ги закривам
                                Ама не го гледайте тоя ДауБау Жо мани го тва. Гледайте СиПа каквото прай той другите следват. S&P500 е главния индекс учете само него там с 1 контракт не може да се фалира. Цъкайте само тея 2 фашагата и Сипа останалото не е важно.

Коментар

Working...
                                X