и за какво да го вкарат в затвора, че е изкарал пари от акции и не си е платил данъците ли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеето един честен човек добре, че има и такива където да плащат за да може ДПС да живее, аз ше се въздържа ......
Като вида поне един политик от България в панделата тогава ше си помисля дали да плащам, а като видя 10 политици в панделата ше плащам всичко както си му е реда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнениеДанъците се плащат по икономическо местоживеене.Където си поне 180 дни в годината. В България са относително ниски ,в Европа ако те таксуват Day trader може и 50% да удариш.
Като вида поне един политик от България в панделата тогава ше си помисля дали да плащам, а като видя 10 политици в панделата ше плащам всичко както си му е реда....
Коментар
-
баче Стенли се е изцепил по въпроса и сега трябва да вдигаме еврака
http://www.investor.bg/sasht/337/a/u...jiment-203904/
Коментар
-
Пепе никви данъци няма да плащаш. ако чуждестранния посредник не ти удържи данък тука в България нищо няма да се плаща, защото в закона пише че НЕ се облагат с данъци " акции, дялове, компенсаторни инструменти, инвестиционни бонове и други финансови активи, както и доходите от търговия с чуждестранна валута;" Дори и да отидеш в данъчното да ги питаш те там изобщо не знаят за какво става въпрос и ще те гледат като телета и ще си изгубиш времето. Единствено се плащат данъци когато получаваш дивидент, защото този данък се удържа при източника и ти само трябва да го декларираш в данъчната си декларация
Коментар
-
Това за данъците и аз го предполагах, защото нали и Борис Бекер точно затова го осъдиха. Но исках някой да потвърди. Благодаря. Значи само трябва да проуча условията за отваряне на акунт в чужбина и да си трейдвам от бг на тукашните данъци За Германия знам, че данъците са вискоки, защото данък върху дивидента беше 30% си спомням. Та не се и учудвам, че можеш да докараш 50% за дей трейдър, защото преди някоко годни като млад новоизлюпил се финансист, следях дебатите за данък върху сделките на борсата с цел намаляване на спекулата по-финансовите пазари... Това си е напълно в унисон с очакванията...Last edited by pepe1234; 11.10.2015, 22:58.
Коментар
-
Данъци
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДобре ако си спестя пари и се регистрирам в чужбина да кажем към германския клон на адмирал маркетс ще елиминирам ли тези гадове... Някой, ако е с акаунт в чужбина може ли да сподели как е с данъците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеама на тее по големите фреймове много се чака бре майкъле. примерно йената когато падна до 116 август месец си е тествала дъното от януари 2015, това са 7 месеца държане на седмична
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЗа момента съм решил да ползвам стратегята, като понаправя малко парици и да тегля по 60% от сметката, за да съм ок дори и да ми фалират акаунта с някоя дивотия аз да съм си избил мойто. Миналата седмица теглих и вече не съм на загуба, оттук нататък всичко ми е бонус..
Тези игли съм ги виждал по графиката, винаги съм си мислил, че е бъг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнението на плюса не ми дава да слагам толко плитък стоп. мисля че поне трябваше да е 30 или 40 пипса
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКакто във всички сфери,нормално е да има добри и малоумни брокери!!!Конкуренцията е достатъчна,да можеш да хеджираш!!!Ако могат малоумниците нека издържат!
Мараба Мишка!!!
А,забравих!!!Не смятам,че това е най-сериозният проблем!!!
Коментар
-
За момента съм решил да ползвам стратегята, като понаправя малко парици и да тегля по 60% от сметката, за да съм ок дори и да ми фалират акаунта с някоя дивотия аз да съм си избил мойто. Миналата седмица теглих и вече не съм на загуба, оттук нататък всичко ми е бонус..
Тези игли съм ги виждал по графиката, винаги съм си мислил, че е бъг.Last edited by pepe1234; 10.10.2015, 13:55.
Коментар
Коментар