IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и за какво да го вкарат в затвора, че е изкарал пари от акции и не си е платил данъците ли

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      ето един честен човек добре, че има и такива където да плащат за да може ДПС да живее, аз ше се въздържа ......
      Като вида поне един политик от България в панделата тогава ше си помисля дали да плащам, а като видя 10 политици в панделата ше плащам всичко както си му е реда....
      Когато теб те вкарат в затвора,тогава ще си помисля,че има политици ,които не мислят за утрешното преизбиране и тогава мога да платя данъци!!!Така харесва ли ти!!!Според мене има повече смисъл!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
        Данъците се плащат по икономическо местоживеене.Където си поне 180 дни в годината. В България са относително ниски ,в Европа ако те таксуват Day trader може и 50% да удариш.
        ето един честен човек добре, че има и такива където да плащат за да може ДПС да живее, аз ше се въздържа ......
        Като вида поне един политик от България в панделата тогава ше си помисля дали да плащам, а като видя 10 политици в панделата ше плащам всичко както си му е реда....

Коментар

• баче Стенли се е изцепил по въпроса и сега трябва да вдигаме еврака

http://www.investor.bg/sasht/337/a/u...jiment-203904/

Коментар

• Пепе никви данъци няма да плащаш. ако чуждестранния посредник не ти удържи данък тука в България нищо няма да се плаща, защото в закона пише че НЕ се облагат с данъци " акции, дялове, компенсаторни инструменти, инвестиционни бонове и други финансови активи, както и доходите от търговия с чуждестранна валута;" Дори и да отидеш в данъчното да ги питаш те там изобщо не знаят за какво става въпрос и ще те гледат като телета и ще си изгубиш времето. Единствено се плащат данъци когато получаваш дивидент, защото този данък се удържа при източника и ти само трябва да го декларираш в данъчната си декларация

Коментар

• Това за данъците и аз го предполагах, защото нали и Борис Бекер точно затова го осъдиха. Но исках някой да потвърди. Благодаря. Значи само трябва да проуча условията за отваряне на акунт в чужбина и да си трейдвам от бг на тукашните данъци За Германия знам, че данъците са вискоки, защото данък върху дивидента беше 30% си спомням. Та не се и учудвам, че можеш да докараш 50% за дей трейдър, защото преди някоко годни като млад новоизлюпил се финансист, следях дебатите за данък върху сделките на борсата с цел намаляване на спекулата по-финансовите пазари... Това си е напълно в унисон с очакванията...
              Last edited by pepe1234; 11.10.2015, 22:58.

Коментар

• Данъци

Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                Добре ако си спестя пари и се регистрирам в чужбина да кажем към германския клон на адмирал маркетс ще елиминирам ли тези гадове... Някой, ако е с акаунт в чужбина може ли да сподели как е с данъците?
                Данъците се плащат по икономическо местоживеене.Където си поне 180 дни в годината. В България са относително ниски ,в Европа ако те таксуват Day trader може и 50% да удариш.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  ама на тее по големите фреймове много се чака бре майкъле. примерно йената когато падна до 116 август месец си е тествала дъното от януари 2015, това са 7 месеца държане на седмична
                  еми чака се аз чакам по месец за тея опции кво да прайш, а за акции съм държал по 7 месеца, после печалбата е добра ама докат дойде ......

Коментар

• ама на тее по големите фреймове много се чака бре майкъле. примерно йената когато падна до 116 август месец си е тествала дъното от януари 2015, това са 7 месеца държане на седмична

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      За момента съм решил да ползвам стратегята, като понаправя малко парици и да тегля по 60% от сметката, за да съм ок дори и да ми фалират акаунта с някоя дивотия аз да съм си избил мойто. Миналата седмица теглих и вече не съм на загуба, оттук нататък всичко ми е бонус..

Тези игли съм ги виждал по графиката, винаги съм си мислил, че е бъг.
                      аз пък съм решил като стигна до определена сума и каквото изкарам над нея за месеца да си го тегля освен ако не почне да ме ебава брокера де

Коментар

• майкъле аз нали ти казах че търгувам с малки обеми и без стопове. една сделка не ми е повече от 5% от акаунта като гледам да не отварям повече от 4, 5 сделки вслушал съм се в съветите ти

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          то на плюса не ми дава да слагам толко плитък стоп. мисля че поне трябваше да е 30 или 40 пипса
                          абе повечко ей чуваш ли го Габардъка кво ти разпраа, слагаш на 100 и не може да те ебават много много. Аз това се опитвам да ви кажа влизайте с по-малко и дръжте повечно на по-големи интервали не да гоните бомби на 1мин. и 5 мин. Гони бомби на 4h или на дневна, седмична тогава мое да напрайш трипъл на акаунта и без филми

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Както във всички сфери,нормално е да има добри и малоумни брокери!!!Конкуренцията е достатъчна,да можеш да хеджираш!!!Ако могат малоумниците нека издържат!
                            Мараба Мишка!!!
                            А,забравих!!!Не смятам,че това е най-сериозният проблем!!!
                            Оооо Шаранов ... има големи копелдаци брокерчета ама кво да прайш, кой го е страх от мечки да не хои в гората

Коментар

• За момента съм решил да ползвам стратегята, като понаправя малко парици и да тегля по 60% от сметката, за да съм ок дори и да ми фалират акаунта с някоя дивотия аз да съм си избил мойто. Миналата седмица теглих и вече не съм на загуба, оттук нататък всичко ми е бонус..

Тези игли съм ги виждал по графиката, винаги съм си мислил, че е бъг.
                              Last edited by pepe1234; 10.10.2015, 13:55.

Коментар

• то на плюса не ми дава да слагам толко плитък стоп. мисля че поне трябваше да е 30 или 40 пипса

Коментар

Working...
                                X