IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Леле майкъле .не може да е истина.

Коментар

• Ейййй прав си пепе .страхотна идея.ще закача мушичката на кукичката и почвам да ги дърпам тия гадове

Коментар

• Чей да му пуснем на Пепе Жинс тука с тея данъци да види, че да го откажа най-после от бръмбари в главата

Facebook е платил само 4327 лири данъци във Великобритания
        Новината отново провокира критики срещу практиките за укриване на данъци на редица компании
        http://www.investor.bg/socialni-mrej...taniia-203899/

Абе Пепе тея не печелеха ли малко повечко отколкот наще кокошкарски истории тука с тая мижава борса ?!?!
        Само питам

Коментар

• наслука на всички рибари и от мен. Като гледам достатъчно рано сме станали и стръвта сме хвърлили

Коментар

• ето утрепах и мухата която ме мъчеше цяла седмица. значи нещата скоро ще се отпушат

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              жорка не съм юрист ама ей го какво пише в закона:
              Необлагаеми доходи

т.е. попадаш в изключението и са облагаеми.
              Брао Пепе Жинс, аз са съм на загуба от около 1.30$ с таргет 1.2$ печалба, ако дрънне касичката ше си платя данъка на 1.2$ .....
              Само, че да почешат коня за гривата и веднага плащам .....

P.S. също това "търговия с чуждестранна валута" може да се тълкува, като "предпазване от инфлация" на собствената ми валута така, че никой не може да ми забрани да се застраховам с други валути
              Last edited by michaelis12; 12.10.2015, 09:44.

Коментар

• добрютро пичове . и аз така знам, че от Магурата нищо не се облага на този етап.
                айде днеска да пускаме мрежите и да ловим еврейски скариди цаца и планктон . пъненето нагоре е добро. то гарантира до нова година нови дъна и скимтене на бича паплач. първа цел тази седмица бомбата на 4н 16576. наздраве с една бозичка

Коментар

• жорка не съм юрист ама ей го какво пише в закона:
                  Необлагаеми доходи
                  Чл. 13. (1) Не са облагаеми:
                  1. доходите, придобити през данъчната година от продажба или замяна на:
                  а) (изм. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.) един недвижим жилищен имот, ако между датата на придобиването и датата на продажбата или замяната са изминали повече от три години;
                  б) до два недвижими имота, както и селскостопански и горски имоти независимо от броя им, ако между датата на придобиването и датата на продажбата или замяната са изминали повече от 5 години;
                  2. доходите от продажба или замяна на движимо имущество, с изключение на:
                  а) пътни, въздухоплавателни и водни превозни средства, ако периодът между датата на придобиването и датата на продажбата или замяната е по-малък от една година;
                  б) произведения на изкуството, предмети за колекции и антикварни предмети;
                  в) акции, дялове, компенсаторни инструменти, инвестиционни бонове и други финансови активи, както и доходите от търговия с чуждестранна валута;
                  т.е. попадаш в изключението и са облагаеми.

Коментар

• Жорка, с това евро нагоре бъди внимателен.

Най-малкото имай предвид, че наближава времето да скъса синджира от тоя досаден рейндж и кой го знае накъде ше побегне. Аз имам някакво усещане за стабилно надолу но ще видим.

Коментар

• Добро утро и аз пожелавам срив на индексите и ръст на еврото и йената Успех

Коментар

• Хайде, един път да направя аз сефтето за седмицата.

Успех на всички! И да видим сривченце при индексите тая седмица, че май повечето това чакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Когато теб те вкарат в затвора,тогава ще си помисля,че има политици ,които не мислят за утрешното преизбиране и тогава мога да платя данъци!!!Така харесва ли ти!!!Според мене има повече смисъл!!!
                          точ така Цацо ..... аз не изкарвам пари от акции, защото не търгувам с тях ...
                          И не ме занимавай повече с тея данъци ако обичаш, като си плати Софиянския, че напрай кражбата на Века и Лостов и Пеевски и всичкото крадливи ДС идиоти тогава и аз. Са плащай ти да живее ДС аз въобще не съществувам за тея и не мисля да ги спонсорирам по каквито и да било параграфи, щом тебе те кефи да купуваш на Доган яхти - купуй ве, ако искаш аз !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                            ми сигурно в платформата му
                            Аааа,ама сигурно!!!

Коментар

• ми сигурно в платформата му

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                                и за какво да го вкарат в затвора, че е изкарал пари от акции и не си е платил данъците ли
                                Да бе да!!!Изкарал е пари от акции!!!Къде го пише!!!

Коментар

Working...
                                X