Леле майкъле .не може да е истина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Чей да му пуснем на Пепе Жинс тука с тея данъци да види, че да го откажа най-после от бръмбари в главата
Facebook е платил само 4327 лири данъци във Великобритания
Новината отново провокира критики срещу практиките за укриване на данъци на редица компании
http://www.investor.bg/socialni-mrej...taniia-203899/
Абе Пепе тея не печелеха ли малко повечко отколкот наще кокошкарски истории тука с тая мижава борса ?!?!
Само питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениежорка не съм юрист ама ей го какво пише в закона:
Необлагаеми доходи
т.е. попадаш в изключението и са облагаеми.
Само, че да почешат коня за гривата и веднага плащам .....
P.S. също това "търговия с чуждестранна валута" може да се тълкува, като "предпазване от инфлация" на собствената ми валута така, че никой не може да ми забрани да се застраховам с други валутиLast edited by michaelis12; 12.10.2015, 09:44.
Коментар
-
добрютро пичове . и аз така знам, че от Магурата нищо не се облага на този етап.
айде днеска да пускаме мрежите и да ловим еврейски скариди цаца и планктон . пъненето нагоре е добро. то гарантира до нова година нови дъна и скимтене на бича паплач. първа цел тази седмица бомбата на 4н 16576. наздраве с една бозичка
Коментар
-
жорка не съм юрист ама ей го какво пише в закона:
Необлагаеми доходи
Чл. 13. (1) Не са облагаеми:
1. доходите, придобити през данъчната година от продажба или замяна на:
а) (изм. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.) един недвижим жилищен имот, ако между датата на придобиването и датата на продажбата или замяната са изминали повече от три години;
б) до два недвижими имота, както и селскостопански и горски имоти независимо от броя им, ако между датата на придобиването и датата на продажбата или замяната са изминали повече от 5 години;
2. доходите от продажба или замяна на движимо имущество, с изключение на:
а) пътни, въздухоплавателни и водни превозни средства, ако периодът между датата на придобиването и датата на продажбата или замяната е по-малък от една година;
б) произведения на изкуството, предмети за колекции и антикварни предмети;
в) акции, дялове, компенсаторни инструменти, инвестиционни бонове и други финансови активи, както и доходите от търговия с чуждестранна валута;
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКогато теб те вкарат в затвора,тогава ще си помисля,че има политици ,които не мислят за утрешното преизбиране и тогава мога да платя данъци!!!Така харесва ли ти!!!Според мене има повече смисъл!!!
И не ме занимавай повече с тея данъци ако обичаш, като си плати Софиянския, че напрай кражбата на Века и Лостов и Пеевски и всичкото крадливи ДС идиоти тогава и аз. Са плащай ти да живее ДС аз въобще не съществувам за тея и не мисля да ги спонсорирам по каквито и да било параграфи, щом тебе те кефи да купуваш на Доган яхти - купуй ве, ако искаш аз !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеми сигурно в платформата му
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеи за какво да го вкарат в затвора, че е изкарал пари от акции и не си е платил данъците ли
Коментар
Коментар