IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ама това златното говедо пред уоулллллстриит и то ги е кръстосало и не знам на кой са по късметливи

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Ух жорка тази седмица пак ще сме така
      спокойно аз съм кръстосал мъде а те са на късмет

Коментар

• само вие ли

Коментар

• Ух жорка тази седмица пак ще сме така

Коментар

На 15 мин яната съм я побутнал надолу.но тия не са паднали никак
            Програмистчето тук се е заиграл около бинарното 10101
            Аз яната я чакам на 5минутката

Коментар

• Айде успех и да увеличим много портфейлите си през тази седмица

Коментар

• Такам са като изяснихме, че не спадаме под закона ..... днеска понеделнишки да внимавате,че ше се клати и ше има гърбави истории както винаги

Коментар

• На 15 мин яната съм я побутнал надолу.но тия не са паднали никак
                  Програмистчето тук се е заиграл около бинарното 10101

Коментар

• абсолютно, ако и днес е такова безвтрие като в петъка риба нема да ханем...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      жорка не съм юрист ама ей го какво пише в закона:
                      Необлагаеми доходи

т.е. попадаш в изключението и са облагаеми.
                      Пепе прав си че така пише ама ние не търгуваме с чуждестранна валута а с ДЗР а за това нищо не пише в закона, както и не търгуваме с акции, а индекси така че нищо не декларираш

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        не казвам че не сте прави, просто се опитвах, чисто законово да си изясня нещата
                        Точ тъй изяснихме ти ги - ти също си ги изясни, ей и Архитекта отдолу също .....

Коментар

• Абе тия не искат да падат пънат се гадовете

Коментар

• не казвам че не сте прави, просто се опитвах, чисто законово да си изясня нещата
                            Мсля че и темата се изчерпа дайте да си гледаме сделките

Коментар

• Да бе и аз сега се зачетох.много сте ги коментирали тия данъци.Суз .дума да не става

Коментар

Леле майкъле .не може да е истина.
                                е кво не може, ама тея дръгливци сигур плащат в България данъци колкот за една пица на парче и боза, айде може и билет за метрото ......
                                А тука Пепето ентусиаст с неговите данъци .....
                                Тоя дрипльо Цукърбърга не беше ли някво гадно еврейче .... мама им отровна аз на тях

Коментар

Working...
                                X