Кефиш ме признал съм те успешна търговия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеПривет Архитекте.... За сипчето разбрах че от 16.04 си едно късо само неразбрах къде ти е стопчето
Коментар
-
направи ребаундче от дъното до едно кросче на 16989 затова е силно нивото . и днес ще има изсмукване на бичи сметчици
и еврейският фашага ще бъде спрян според мен от 10135,8Last edited by the architect; 09.10.2015, 14:16.
Коментар
-
ми нз, тея линийки имам проблем с тях. Бях на тейдер бг преди и забеллязах, че ни се раличават графиките с тези на архито дето ги поства тук и затова специално си направих и аз в бенч, за да нямам изкривяване. Обаче сега на настолния компютър линийките ми се различават от тези на лаптопа. Иди че го разбери една и съща програма един и същи брокер. Разликата е в това, че на лаптопа папката скриптове си е в директорията на метатрейдъра, а на настолния някъде уиндоус юзърз ала бала и така и не мога да разбера кой ми е верния ебаси..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКак реши точно 989 на мен синята ми е на 922, а кроса на 1мин. 918
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕдно късо СИПолче ще пусна от 2016.4 и дау жо от 17078.
Коментар
-
Едно късо СИПолче ще пусна от 2016.4 и дау жо от 17078.Last edited by the architect; 09.10.2015, 13:29.
Коментар
-
дау и мошаците започват много сериозно да ме дразнят
Споко и за офшорките има колай, ако си спомняш драмите с банковите тайни , швейцария, люксенбург. Ама нещо не им простиха, а кипърчетата и тях им ебаха мамата, споко ще ще, въпроса за мен е само кога...
Бирите са задълже абе тегава работаLast edited by pepe1234; 09.10.2015, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеабе ясно, ама ако всеки преебава дъжавата паре за здравна и социална система никога нема да има. Та силно се надявам ЕС да разбишка бърдака. Скоро единна европейска система с банков съюз и ограничени такси за банките у нас, скоро и единна европейска прокуратура... скаме и чекаме
Аз ти показвам къде ше ти отидат данъците от Бенча, а тая раота борсата не е ич лесна всеки ден риск и да се наливам с бири да тушим мъката ....
Коментар
Коментар