IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
    В 15:30 янките изкарват новини и тогава трябва да има сополи и отскоци
    То сега може да има вола, но посоката ми се струва ще е след изказването на бабето.

Коментар

• а новини жорка . някви къщяци и бараки . по моята специалност . но нищо особенно . за Мошеландия е важна единствено и само БЕЗРАБОТИЦАТА . да не би случайно да няма хора дето да не са роби , че става лошо за мошетата . те затова искат безработица 1% ,сиреч 99% робииииииииииииии

че и дрътото и то щяло да говори . що ма дъртачке нали в пундрелник вторник пак ще църкаш ?
      - е че що да нe прибера и аз някое милиардче от стопове - ми каза дрътата
      Last edited by the architect; 20.10.2015, 16:11.

Коментар

• В 15:30 янките изкарват новини и тогава трябва да има сополи и отскоци

Коментар

• Ee дано да не е. 5 пункта надолу от бомба на 5 минути си е скромно.

И отгоре на минутка атомката на 10162 може да сътвори някоя изненада. Не

Коментар

• при фашиста проблем е че нагази в 10151 и това може да ги откара до 10222. но долу тази мазна бомба на 10054 може да направи едно сополче като при яната

реално фашиста си направи ребаунда
            Last edited by the architect; 20.10.2015, 15:50.

Коментар

• Не знам еврото, но дакса нагазва в 2 бомби. Пуснах късо за кроса на 1 минута, дано не избуши.

Коментар

• Не мога да схвана, защо нямаше сега отскок на еврото, значи 1.1380 си е много силна линия на съпротива защо нямаше отскок от нея не ми е ясно. Някакви идеи за йената нещо хич не мога да и разбера движението ...
                Last edited by pepe1234; 20.10.2015, 15:11.

Коментар

• Мерси, Архи.

Аз от средата на миналата седмица разцъквах повече злато, сребро, петролче и някоя друга валутка, та така.

Дакса сега много ми се иска да го сваля на 9967 поне ама не смея.
                  Успех на вас.

Коментар

• Иначе държа едни къси на SPX500 от вчера и си го чакам за 2004 ама много се опъва гадтта

Коментар

• да но рано го затворих, да видим на еврака ще хвана ли отскока, че отидох да хапвам и той междувременно качил на 1.1385 иначе на 1.13538 и аз затворих и си викам сега ще се помота малко да еба, а то избушило
                      Last edited by pepe1234; 20.10.2015, 14:47.

Коментар

• Е браво екс.беше напрегнато но стана.виж иначе тия от лас вегъз познаха.доларя наистина поскъпна.му ха ха

Коментар

• Облажихме от даксчо, въпреки че аз не хванах спада до 10097, малко по-рано затворих късичките.

Злото ме изкефи:

Тука 5 доларески

И ей тука скромно една.

Viva la bomba!
                          Last edited by exxs; 20.10.2015, 14:14.

Коментар

• пепе фана ли бичия еврейски отскок

Коментар

• Мерси подобно

Коментар

• Момчета успешна борба с пазара ви желая и по американско пак ще се чуем.

Коментар

Working...
                                X