IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• опа еврака проби може и да го позная него от днес сутринта са остават йената и дау
    Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 15:56.

Коментар

• абе пепе виж скапаните евреи от къде отскочили

Коментар

• Пепе тука има една грешка в този виц.не трябва да се трогва и не трябва да има жал

Коментар

• по повод на това, сега се сетих, един виц: седи си едно еврейче в градинката на една пейка и плаче... един човечец се трогнал и отишъл да види како му е...
          Питал го защо плаче. И ония му вика, ми спечелих милион от тотото. Нашия се чуди, е тогава, що плачеш ми не се радваш.. Ония му вика еми пуснах два фиша...
          Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 15:37.

Коментар

• август месец гледам има некъв крос по твойта нумерулогия... дето май чак на новата зелена му е отскочето, но аз ще го играя до 1845 да ги върнем 100 години назад
            Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 14:15.

Коментар

• да видим днес дали нумерологиятя ще подейства и 1945 ще свали фашистите
              Last edited by the architect; 02.11.2015, 14:06.

Коментар

• значи на евреите си им прибрал днес 30 милиона . леле тия ще се самоубият днес всичките от мъка а дано

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  Не ги ли чуваш сега как пищят и скимтят.леле пепето ни взе долар на пичалба
                  Кажи ги 30тина, че беше ол ин

Коментар

• да бе пепе много добре отскочило . но виж сега веднага може да се появи тролска цаца и да каже че е заради гапа

Last edited by the architect; 02.11.2015, 13:07.

Коментар

• да да мисля, че когато индикатора мине екстремума на м5 и м15 когато гледаме кросове на м1 е много трудно отскочето да стане, защото моментума е силен и го влачи, но когато не са достигнати стойностите на RSI на времевите рамки м5 и м15 то отскочето от крос на м1 си става. Само че трябва да го наблюдаваме още за да сме сигурни... И подледни йената сега, колко време и трябваше да върне, за да осъществи оскочето. Т.е. според мен, ако на м15 и м30 вече е пресечена стойност на RSI или е близо на м30 до екстремума на индикатора е много вероятно да сгази кроса... Поне за момента аз не бих пускал докато не се потвърдят нещата...

Баси, погледни го еврака къде отиде, супер рано излезнах не го изчаках отскочето..
                      Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 12:55.

Коментар

• Не ги ли чуваш сега как пищят и скимтят.леле пепето ни взе долар на пичалба

Коментар

• Искаш да кажеш над 70 и под 30.има логика.индикаторът е в екстремум бомбите и те са достатъчно силни и ето ти взрив колкото да приберем пара от мошевския жеб на тия като им прибереш и долар все едно си им откраднал милион.направо откачат

Коментар

• Ето хавнах си оскочето и си взех мойто и от дакса и от еврака
                            Архи скиваш ли RSI над 30% на м5 и м15 оскочи си еврака

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                              Тези зависимости които търсиш могат да доведат до сериозни неприятности на сметката ти.
                              Знам благодаря, но могат и да ми потвърдят очакваното отскоче от кроса на еврака, иначе мерси яе казваш... За всички, които четат темата та да не ги вкаравам в заблуждение "никога не може да се разчита само на корелация за сделки" тя е вероятна, но никога не е задължителна, онзи ден с някакви суингове долар/йена и евро/долар така си загубих половината акаунт. Габров обясняваше за суинговете, мен това ми е на китайски още
                              Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 15:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                то и еврака е на кроса на м1 т.е. дълги еврак, къси дакс. RSI на еврак над 30% на м5 и м15, а да видим сега...
                                Тези зависимости които търсиш могат да доведат до сериозни неприятности на сметката ти.

Коментар

Working...
                                X