да така мисля.. но нека се потвърди с малко практика и да се изясни над 70% на кой фрейм до момента м15/м30 ми се види границата, но ще си покаже. Тожа ми е идеята на отскока на еврака беше над 30% и на м5 и на м15 докато на отскока на йената беше над 70% на м5 и м15 и под 70% на м30 и йената многго много бавно отскочи.. за разлика от еврака...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениенз на м15 е отгоре на м30 е много близо до 70% на RSI ще пасувам, да видя как ще изглежда реакцията после, като нищо може да иде на 2091с 2/3 контракта нищо нема ти стане дори и да отиде на 2150 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепепе пусни къса на сопата от 2085,3 бомбата
Коментар
-
не знам човек дали си ме схванал, мисля че когато RSI е висок т.е. над 70% на м15 и м30 моментума го влачи и цената затова прескача горните кросове или отскока от кроса се прецаква. Същото си го мисля и за долните кросове само, че там за 30%Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеопа еврака проби може и да го позная него за днес сутринта са остават йената и дау
все още имам надежда че 1945 ще свали фашагите
Коментар
Коментар