IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
    да да майкъле добра е нека Свети Миндилии бди над нас и да вдига индексите
    ше ми го дигне индекса много ше и се помола на 2100 ако тряя 2 гроздови и една виагра и ше я разтура цела нощ заклеам се .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      а да бе не ме стяга аз докат излезна свет ше ми се извие ама нейсе квот такова .... нищо поне ей тая La Piovra да бди над мене и над борсата ....
      лудница, само тая Панорама Дела Пичорина мое те стопли у тоя студ и да те избави от неистови борсови мъки ....

да да майкъле добра е нека Свети Миндилии бди над нас и да вдига индексите

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        мамоуууууууууууууу как го Заковах това прасе на минетка. сеч сеч .трепи трепи

айде наздраве тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
          майкъла никав не пише. сигурно вече не го стяга сърцето сега като почнаха да растат индексите и е тръгнал по коври дето ги публикуваше да вдигат борсите
          а да бе не ме стяга аз докат излезна свет ше ми се извие ама нейсе квот такова .... нищо поне ей тая La Piovra да бди над мене и над борсата ....
          лудница, само тая Панорама Дела Пичорина мое те стопли у тоя студ и да те избави от неистови борсови мъки ....

Коментар

• мамоуууууууууууууу как го Заковах това прасе на минетка. сеч сеч .трепи трепи

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              пуснах няколко къси на паунд долар, ама много се мота нещо с падането, може и да ги затворя след малко с малък +
              пепе и еврака се мота бая време и не иска да пада, затова си мисля че пропадането ще е рязко и изведнъж

Коментар

Колко спомени ми навява 16161 .едно време като почнах с бомбите това беше първото ниво което гонех . И като го ударих със сопол бичаците фундаменталисти фърлиха кърпата .мухахааааааа

Коментар

• Колко спомени ми навява 16161 .едно време като почнах с бомбите това беше първото ниво което гонех . И като го ударих със сопол бичаците фундаменталисти фърлиха кърпата .мухахааааааа

Коментар

• пуснах няколко къси на паунд долар, ама много се мота нещо с падането, може и да ги затворя след малко с малък +

Коментар

• яната и тя да оди на 120,30 и да я затварям а пък еврака на 1,06

Коментар

• майкъла никав не пише. сигурно вече не го стяга сърцето сега като почнаха да растат индексите и е тръгнал по коври дето ги публикуваше да вдигат борсите

Коментар

Обаче тия еврейчета жорка ме прецакаха.чакам сега тая бомбя на 15 да върне а тия напъват .но тази бомба жорка е турната тооочно на 16000 и ще има голямо трепане и скимтене един ден
                          ще идем и до нея след няколко месеца дай сега да го закараме дау до 17853 и дакса на 11367 да ми излезнат дългите и от там да почвам да редя късите

Коментар

• Обаче тия еврейчета жорка ме прецакаха.чакам сега тая бомбя на 15 да върне а тия напъват .но тази бомба жорка е турната тооочно на 16000 и ще има голямо трепане и скимтене един ден

Коментар

• браво браво сега чета че Голдман сакс казали че СиП щял да стане 2100 тая година. ще има ралииииии

Коментар

• Да бе жорка .голяма работа днес .ама виж еврака от 1.0853 падна и сега фашиста пак ще катери

Коментар

Working...
                                X