IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Ама той и бендзина е 30 доларя ама ми го продават на 2 лефа и не е мръднал.
    аз отдавна се преориентирах и съм преминал към колоезденето ... въобще коли не ме интересуват, само с двойката ако ще и 500 стин леа да стане бензинот .... ..

Коментар

• Ама той и бендзина е 30 доларя ама ми го продават на 2 лефа и не е мръднал.

Коментар

И аз съм голям ценител на тия работи майкъле. Само златото и железобетона нямат бутане
        как бе я отскочи отсреща в Бакалията на "Златото Балон ли е?" иии там щи обяснят как ше хои на 500стин

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          пуснах няколко къси на паунд долар, ама много се мота нещо с падането, може и да ги затворя след малко с малък +
          Пепе, GBP/USD прави обърната глава с рамена и по-добре внимавай там с късите сега.

Коментар

• И аз съм голям ценител на тия работи майкъле. Само златото и железобетона нямат бутане

Коментар

че тя без пари бе майкъле
              добрутро .. това струва само тенекията толко, а нумизматиката незнам още колко да добавим ..... важното е, че е валидна

Коментар

• Мерси. Ще чакаме и дълго от там

Коментар

• ами не става всяко бомба на момента но според мен ще има скоро засилка за долната дето без малко да я тестват на 16454

Коментар

• Как е хавата пичове?

Аз гледам на 15 минутка моите джапанчета са прегазили бомбата. Архи, ще има ли връщане или е рисковано да се играе за там

Коментар

• ухаааааааа егаси гапеца . бомбата на 15 м почва да отмъщава на дъртака

Коментар

• че тя без пари бе майкъле

Коментар

Лелеее това зло що стопове на късаци разбирачори удари .лека полека и ще се върне до 1126 бомбичката на 1н
                          дааам постнах аз, че акциите на Римспата Империя се дигнали а на Мошевската са паднали .....
                          Глей го от Импетатор Титус 7.10 грама = 235,60 EUR чудим се 1 евро или 1 долар колко ли ше струват след 2 бона години ....

Коментар

• Лелеее това зло що стопове на късаци разбирачори удари .лека полека и ще се върне до 1126 бомбичката на 1н

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                              и аз ще и се помола за ръъъъъъъъъъъъсттттттт на индексите и яната и спад на еврака
                              Амин а дано

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                ше ми го дигне индекса много ше и се помола на 2100 ако тряя 2 гроздови и една виагра и ше я разтура цела нощ заклеам се .....
                                и аз ще и се помола за ръъъъъъъъъъъъсттттттт на индексите и яната и спад на еврака

Коментар

Working...
                                X