IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• наздраве . малко почивка вече

Коментар

• айде и дъртака у жобето

Коментар

• ихааа чак до горната бомба

Коментар

• @Пепе ей за тва говорим, излязал тоя абдал казал там няква щуротия и айде фюйу ....

Цената на петрола скочи със 6% заради бичи коментар на Александър Новак
          http://www.investor.bg/surovini/365/...-novak-210312/

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            пу това зло много падна от 1126 . че и бомба прецака

злото си направи ребаундчето

Коментар

• айде фашиста ще прави чутора и нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                да прави сте, трябва да съм по-предпазлив. Ама ама виж как хубаво върна братче от 34,6 до 33,5. Просто лошото беше, че зачатках късите още на 34. Утре мисля, че ще е за къси петрола до към 32,4 примерно
                гледай го абе ти не чу ли како ти приказвам аз ?!? ... при спадове влизай за нагоре заеби ги тея къси откажи се от тях, ше излезе некой чаршаф ше кае некоя глупост и тва ше скокне на 45/50 и ще изпържи .....

Коментар

• да прави сте, трябва да съм по-предпазлив. Ама ама виж как хубаво върна братче от 34,6 до 33,5. Просто лошото беше, че зачатках късите още на 34. Утре мисля, че ще е за къси петрола до към 32,4 примерно
                  Last edited by pepe1234; 28.01.2016, 17:13.

Коментар

• Кофти че мошаците утре ще зареват ПИТРОЛЯЯЯЯ ПОСКЪПВАААААААА и хоп два и пеесе по техните бензиностанции .маааа..........

Коментар

• Това аз не бих късил, че ше ми вкарат някой дебел зелен прът в дупарката, то може още да слезне ама работата вече е натопорчена доста ....

Коментар

• Ами що да не обърне петрола.те овикаха орталъка пада пада.нормално вече да обръща.инак рубли мубли майкъле не пипам там има трендове.аз на трендове не играя.като не разбирам що да пускам.инак днес бомби да искаш .направо ми изпуши главата.почнах вече да сънувам как някви бомби момби са около мене

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          баси много бъзо се ориентираш, аз дебнех зехтина и му изпрасках, къси ама замалко да ме фалира гнидата после вех само за бозичка.
                          къси ли Абе недей бе то беше що беше с късите сега се дебне само за нагоре и то в продължителен период от време година две три .... що все наопаки да го ева ?!?.... за нагоре дивергенциите са много злобни. Това как успиват, че нещо си ходи надоле като златото и петрола и в един момент като гръмне и всичко живо заминава, щото нагоре граница нема

Коментар

• баси много бъзо се ориентираш, аз дебнех зехтина и му изпрасках, къси ама замалко да ме фалира гнидата после вех само за бозичка.

Коментар

• мммда петрола днеска утрепал кочината рублата/кроната и тя, вие що се занимавате с тея евро мевро житкайте рублата/норвежката крона тя кви движения прай ум да ти зайде ..... уцелите ли петрола целите и тея две валути

Коментар

• пу това зло много падна от 1126 . че и бомба прецака

Коментар

Working...
                                X