IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хахахаха . ето това гапче ви издава за върхо скапаняци еврейски . късо до дупка

Коментар

• пускайте за чутора на насдака че евреите са прости същества и моя индекатор ми показва 100% чутора за 44444

Коментар

• като гледам как отиват нещата май ще го правят на старата поговорка - сел ин мей анд гоу ауей ай наздраве с една мастичка

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          тия пък скапани еврейчета , една бомба да не видят и веднага да надуят икономическия балон , който обаче , като се пръсне ще бъде красотаааааааааааааааааааааааааа

голямо помпане правят сигурно после спада ще е катастрофален. вече имам бая къси на дау жона и чакам дакса още малко да скочи и да почвам да редя и там

Коментар

• оооооооооо скапани евреи чутори на индексите ли чертаеете . браво . напусках пак късаците

късо на фашиста от 10444

Коментар

• тия пък скапани еврейчета , една бомба да не видят и веднага да надуят икономическия балон , който обаче , като се пръсне ще бъде красотаааааааааааааааааааааааааа

Коментар

• няма да се притеснявате прасето трябва до ходи пък на 4511. пускам късичко аз . нека скапаните евреи помпат програмката

Коментар

• туй обаче гледай ка ни лъжат тия евреи по форуми и книги . като пресякло вика хоризонтална подкрепа и съпротива пускаш по посоката на пресичането . брейййййй че измамници . пък то май винаги обратното става

Коментар

• мммм чудесно чудесно еврейчета залебих

Коментар

• А ето и трейдът на един еврейски трол

Колеги аз сега ще купя.то ще покатери малко после ще падне малко после още малко ще падне после много ще изкатери с лека курекция и накрая клиентите ми ще са доволни

Коментар

• Скапаните еврейски тролове от фашистко еврейската тема дакс замлъкнаха .щото им спряха заплащането от 4лева на тролене.мухахааааа.

Обаче евреи това 358 ного силно при фашиста.клиентите ми клиентите мииииии.ше фалират.вухахаааааа

Коментар

• ама как нацелих върхо на дъртия скапан евреин на 18085,3
                          Last edited by the architect; 19.04.2016, 20:11.

Коментар

• ох ох ох скапани мошаци как ви издърпах надолу

Коментар

• нали ви казах ше лебя евреииииииии. ръст ръъъст .

абе еврейчетат голям страх имате от това 358 . що така бе хаховци скапани

Коментар

• Айде едно яко късо на фашиста еврейски от бомбата на минетка.ох ох ох ка ще лебя пак

Коментар

Working...
                                X