IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    охохохохо вундъбаааааааааааааааааа. проклети мишкуняци защоооооо падат . вермахтът и жедая мачкат мачкат яко
    шнелъ шнелъ еврака към 1,06

Коментар

• охохохохо вундъбаааааааааааааааааа. проклети мишкуняци защоооооо падат . вермахтът и жедая мачкат мачкат яко

Коментар

• гъц и гъци прасенцееееее

Коментар

• аз не мога да разбера тия евреи . значи уж мразят фашистите а пък непрекъснато помпят индекса дакс . сиреч евреите стимулират фашистите . почва нещо да ме съмнява дали наистина евреите мразят фашистите или те просто са същите тези фашисти дето ги гледаме по документалните филми по хистъри чанъл . мухахаааааааааааааааааааааа

Коментар

• кой ще лъжете бе американски скапаняци . първото увиснало кросче тествано ама и по долното и то ще ви дръпне

най много да изтествате бомбичката която ама съвсем случайно сте си забравили на 4567 . ама от там яко къси за чутората надолу

Коментар

• глей ги бе глей ги тия в нусе и дакс как се надлъгват . те тия са като рибарски форум кой по голема риба хванал

Коментар

• ръъъъъъст ръъст за еврейчето драги . аз не знаех че тоа скапаняк ще говори ама то само за паплчта има смисъл това

Коментар

още малко остана еврейската акция на химическите оръжия наречена химимпорт да бие зверския обем на 1,10 . те вече станаха два такива ама оня стария на 1,10 е по голям . та ката го бием хукваме на горе а еврейският свят по цял свят тръгва надолу
                  Аалилуя

Коментар

• още малко остана еврейската акция на химическите оръжия наречена химимпорт да бие зверския обем на 1,10 . те вече станаха два такива ама оня стария на 1,10 е по голям . та ката го бием хукваме на горе а еврейският свят по цял свят тръгва надолу

Коментар

• тез пък тез пък какво ми се подпирате тука бе . ше ви измета като.............

Коментар

• еййййййй хубаво че затворих на 358 че си е еее мамата

Коментар

• или ще е 9444 или ще е 9144 или ще е 10444. всичко се върти около втората световна и колегата архитект шикългрубер . супер се получи еврейчета

Коментар

• аре бе скапани евреи . ко се мъчите . казах ви на прасето наско чутора и надолу . ръъъъъъъстт

има нещо хубаво в това надуване . а то е че ви е за последно и после всичко ще експлоадира на основата на боумбите
                            Last edited by the architect; 21.04.2016, 10:38.

Коментар

• охааааа бравос скапани еврейчета . аме елементарни сте . трябва само да имаш две мозъчни клетки а не само една както са 7 милиарда паплач

що лъжете в интернета скапани евреи че петрола падал . той сега катери бе скапаняци

Коментар

хахахаха . ето това гапче ви издава за върхо скапаняци еврейски . късо до дупка

Архи така съм се нагрухтял с къси че си е бало майката. Паднем ли на 15000 ще имам 50% ръст на акаунта

Коментар

Working...
                                X