Ръъъъс на евреитееее паплач хаховска
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Здрауейти.аз съм женската кралица и ного го разбирам фашиста.с мен клиентите ми винаги са доволни.ето напримерно последния път от 12358 пуснах дълга за клиентите ми и като стана 9000 бях 3358 еврака печалба. Аз и мойте клиенти винаги печелят. А проклетите мишкуняци вермахтът ще ги намачка лошо. Па и дивидентите ми са ного добри.сега ще хвана върха после дъното и клиинтите ми ще ме натаковат от радост.ного ного ги разбирам аз пазаритеLast edited by the architect; 19.04.2016, 10:48.
Коментар
-
проклети мишкунаци . защо падат защооооооооооо. аз съм еврейска женска кралица и много ги разбирам диведентите и клиентите тоже .
клиентите ми милите милите ми клиенти ще фалират да са таковам в простата еврейска кралица . мишкунаци с мишкунаци . мухахааааааааааааLast edited by the architect; 15.04.2016, 18:16.
Коментар
-
ръъъъъъъъст на евреитеееееееееееееееее . сега докато чакаме хубавото падане ще пускаме от 5 мин каквото дойде . нале еврейчета . ето на 4ч свалих дръпнатите подлоги и дъртака на 5 мин .
абе евреи . вчера много пошло го наредихте този мач борусията и бозавите . то толкова елементарно че и с гол след 90 мин . абе много пошло сте го подкарали . и бебенце вече ви усеща номерата . мухаааааааааааа
Коментар
Коментар