IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ръъъъс на евреитееее паплач хаховска

Коментар

• Пуснах и аз още една къса на даужоньо от 18080 ама дакса мисля да го поизчакам да иде поне до 10700 и да почна да му редя и на него късаците, че той има да догонва да го ева. Само се чудя защо тоя еврак и тая яна защо още не са паднали

Коментар

• Айде скапани еврейчета .почваме къси фашисти през 10

Коментар

• Айде скапани еврейчета късо от 10358 .днес сечта започва

Коментар

• брех брех брех паплачта в еврейските темички за фашиста и дъртия евреин се надъхва за нагоре и казва че никога няма да има курекция . значи днес късите от 18000-18085,3 ще излязат .

Коментар

• Здрауейти.аз съм женската кралица и ного го разбирам фашиста.с мен клиентите ми винаги са доволни.ето напримерно последния път от 12358 пуснах дълга за клиентите ми и като стана 9000 бях 3358 еврака печалба. Аз и мойте клиенти винаги печелят. А проклетите мишкуняци вермахтът ще ги намачка лошо. Па и дивидентите ми са ного добри.сега ще хвана върха после дъното и клиинтите ми ще ме натаковат от радост.ного ного ги разбирам аз пазарите
              Last edited by the architect; 19.04.2016, 10:48.

Коментар

• Архи тея твоите клиенти големи герои бре виж какво рали направиха днес

Коментар

• йеееееееее еврейчетата пируват на 18000 . аз пускам късу .

Коментар

• ох ох ох от тука съм напускал късаците да клецаме еврейските бичес

Коментар

• тука добре ги наклецках мошетата . пък и ол ина ми на фашиста излезе

Коментар

• Архи днес клиентите ти май ще страдат заради некви мишкуняци

Коментар

• проклети мишкунаци . защо падат защооооооооооо. аз съм еврейска женска кралица и много ги разбирам диведентите и клиентите тоже .

клиентите ми милите милите ми клиенти ще фалират да са таковам в простата еврейска кралица . мишкунаци с мишкунаци . мухахаааааааааааа
                          Last edited by the architect; 15.04.2016, 18:16.

Коментар

• ръъъъъъъъст на евреитеееееееееееееееее . сега докато чакаме хубавото падане ще пускаме от 5 мин каквото дойде . нале еврейчета . ето на 4ч свалих дръпнатите подлоги и дъртака на 5 мин .

абе евреи . вчера много пошло го наредихте този мач борусията и бозавите . то толкова елементарно че и с гол след 90 мин . абе много пошло сте го подкарали . и бебенце вече ви усеща номерата . мухаааааааааааа

Коментар

• днес Хима е направил голям обем и май това му беше дъното. Сега вече да върви към еврейското 3,58

Коментар

• днес гледам ми е излезнала късата на дау от 17853 и сега вече си чакам спокойно да почне пропадането

Коментар

Working...
                                X