IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• стига бе хора аз съм медиум . обърнатата главичка е факт . амин

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Ей, г-н Саломон от Голдман Сащ, пак ни надхитри и вдигна индексите.
      До 26000 почти няма да има връщане. После ще видим...

Коментар

• на всички е ясно че в момента индексчетата на блумбърг се крепят единствено от наско . сега избамкам ли го от бомбите на 4н и на дневна и бай бай индексчета

Коментар

• глей ся как наско ще върне до тази бомба

Коментар

• еврака падна за да си тества прецаканата бомба . ама вие тез неща не ги гледайте . аз ще си ги гледам . ще ми развалите трейдинга

Коментар

• ето я главичката бе . абе не я ли виждате бе . ееееееееееееееееееееее

аз съм я рисувал . между другото много добре рисувам .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                Наздраве пичове. очакваната обърната главичка на насдакът е факт. Го6подин дАвид соломон от голдман саш е изтъркана приказка . Време е за рестарт на системата.
                Само главичката или и рамене ще има...?

Коментар

• Наздраве пичове. очакваната обърната главичка на насдакът е факт. Го6подин дАвид соломон от голдман саш е изтъркана приказка . Време е за рестарт на системата. Вече няма изненада.абе вие със старчоци като айкън бъфет и сорос и тем подобни сте тръгнали да надхитряте Архитекта. Хяххяхяххяяяяя

Коментар

• Ей, г-н Саломон от Голдман Сащ, пак ни надхитри и вдигна индексите.

Коментар

• даваййй евро давайййййй за 1,123456789

Коментар

• уоп еврака нови върхове

само аз казах дъно на 1,0770 и то тооооочно от там отскочи . ей страшен съм . бау бау

ако някой друг е казал да ми се обади . хяхяхяхяяяяяяяяяяя

Last edited by the architect; 08.05.2020, 18:56.

Коментар

• аз петрола петрола да закарам с тия обеми на нови дъна пък глей тогава оптимизъм

Коментар

• Да, струва ми се новината(за безработицата в Сащ) не можа да задържи индексите, нещо по-силно има, което натиска.

Коментар

• време е време е бомбата на 4н да отмъсти за всички поразии който прави наско последните 20 години и да го закара на дъното .

малко може и да си повъртолят на нея ама тя ще повлече доминото надолу . а колко е крехко това домино . ох на батяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• пич понеже ме кефиш и ще ти звънна ,а ти дано ми вдигнеш ще ти покажа че някой соросчо яко продава на свещеното 10700 на дакса . онзи ден се появи и втория по големина обем на 1н , пак на 10700. така че оня се приготвя яко за изсулване на даксот до 1777-1666-1500

Коментар

Working...
                                X