IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Добро утро пиленца. Още ви замаиват че нещата са като преди. Ама аз следващите дни очаквам поне едно падане на сипа с 20 процента и затваряне на търговията за деня. А инак време е вече сипа да го събаряме на 333 дау 2666 наско 1000 даксот може и втората световна 944.

бомбите са изтествани. Време е за сеч.
    Това е за темата за вицовете....

Коментар

• Добро утро пиленца. Още ви замайват че нещата са като преди. Ама аз следващите дни очаквам поне едно падане на сипа с 20 процента и затваряне на търговията за деня. А инак време е вече сипа да го събаряме на 333 дау 2666 наско 1000 даксот може и втората световна 944.

бомбите са изтествани. Време е за сеч.
      Last edited by the architect; 11.05.2020, 10:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
        Най-вероятно така ще се развият нещата , както казва mapadona, сега може да е по-колебливо това движение към 26 К, ще се върти пазара но натам ще се върви. Сега, най-хубавото е да има дълго време стоене между две нива, търговията да е в рейндж доста време, тогава се печели от трейдинг.
        Това което казва "три без коз", това са несериозни неща, нито ще се ходи на 12К(за Dow), нито кеша е цар, Не е цар, защото централните банки печатат пари и обезценяват парите и това беше обяснено от много хора, вкл. и в този форум. Щеше да е цар, ако се водеше строга финансова дисциплина, Центр. Банки държаха на ниската инфлация и намалят колич.улеснения (наименовани вече по най-различн начин)
        Кризата в началото се кълняха че е страшна, ама тя не е от липса на пари и е страшна за малко стопански субекти. пускаш шалтера - спираш, вдигаш шалтера - тръгваш. . През м.Март сме коментирали, че до Август-Септ. трябва всичко да излезе на 90% от върха,дори и заради Тръмп и изборите. Ама то както върви ще стане задминаване и бачо Тръмп ще го пре-изберат с фанфари.
        Ок. Ще видим кое е несериозно.

Коментар

ИМАМ ЕДНА ЛОША НОВИНА ПИЛЕНЦА

ДЪНОТО НА ДАУ ЖОНС ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА Е НА 3333 КЪДЕТО Е ЕКСТРЕМУМА УБИЕЦ А МАЛКО ПО НАДОЛУ НА ПРЕЦАКАНА БОМБА НА ДНЕВНА ПРЕЗ 1991 ГОДИНА КОЯТО Е НА 2666

ТАКА ЧЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДАУ ЩЕ Е НА 2666

НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАВА НО И МЕН ДОРИ ПОЧВА ДА МЕ ХВАЩА СТРАХ . АМИН
          Човече, стегни се.....

Коментар

• ИМАМ ЕДНА ЛОША НОВИНА ПИЛЕНЦА

ДЪНОТО НА ДАУ ЖОНС ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА Е НА 3333 КЪДЕТО Е ЕКСТРЕМУМА УБИЕЦ А МАЛКО ПО НАДОЛУ НА ПРЕЦАКАНА БОМБА НА ДНЕВНА ПРЕЗ 1991 ГОДИНА КОЯТО Е НА 2666

ТАКА ЧЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДАУ ЩЕ Е НА 2666

НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАВА НО И МЕН ДОРИ ПОЧВА ДА МЕ ХВАЩА СТРАХ . АМИН

Коментар

• Най-вероятно така ще се развият нещата , както казва mapadona, сега може да е по-колебливо това движение към 26 К, ще се върти пазара но натам ще се върви. Сега, най-хубавото е да има дълго време стоене между две нива, търговията да е в рейндж доста време, тогава се печели от трейдинг.
              Това което казва "три без коз", това са несериозни неща, нито ще се ходи на 12К(за Dow), нито кеша е цар, Не е цар, защото централните банки печатат пари и обезценяват парите и това беше обяснено от много хора, вкл. и в този форум. Щеше да е цар, ако се водеше строга финансова дисциплина, Центр. Банки държаха на ниската инфлация и намалят колич.улеснения (наименовани вече по най-различн начин)
              Кризата в началото се кълняха че е страшна, ама тя не е от липса на пари и е страшна за малко стопански субекти. пускаш шалтера - спираш, вдигаш шалтера - тръгваш. . През м.Март сме коментирали, че до Август-Септ. трябва всичко да излезе на 90% от върха,дори и заради Тръмп и изборите. Ама то както върви ще стане задминаване и бачо Тръмп ще го пре-изберат с фанфари.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Не и днес, а и твоят е пренебрежимо малко
                Лягай, пързалката е дълга и стръмна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Комик.
                  Кешът е император!
                  Не и днес, а и твоят е пренебрежимо малко

Коментар

Няма да си жив...
                    Комик.
                    Кешът е император!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Аз го чакам на 12000.
                      Няма да си жив...

Коментар

Голямо рали е било накрая 26000 не мърдат още другата седмица!!!
                        Аз го чакам на 12000.

Коментар

• Голямо рали е било накрая 26000 не мърдат още другата седмица!!!

Коментар

• ГЛЕДАЙТЕ Я ЩОТО ГОЛЯМОТО ЦЪРКАНЕ ЗАПОЧВАААААААААААААААААААА. МИШЛЕНЦААААААААААААА. ХЯХЯХЯХЯХЯ

ЦЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРРРРРРРРРРРРРР

Коментар

• урааааа

господин давид соломон шеф на голдман саш отпразнува подобаващо най голямото си творение КАКТО И НА НЕГОВИТЕ ПРАРОДИТЕЛИ ОТ миналия век точно на празника 9 МАЙ с прекрасното

10944

случаенос не мисла

ПО ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ ТУК СЪМ ЗАЛОЖИЛ БОМА И ДРУГАТА СЕДМИЦА ИСТИНСКАТА ВОЙНА ЗАПОЧВА .

Коментар

стига бе хора аз съм медиум . обърнатата главичка е факт . амин

Как е господин давид соломон от голдман шаш...папка ли ?

Коментар

Working...
                                X