Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Добро утро пиленца. Още ви замайват че нещата са като преди. Ама аз следващите дни очаквам поне едно падане на сипа с 20 процента и затваряне на търговията за деня. А инак време е вече сипа да го събаряме на 333 дау 2666 наско 1000 даксот може и втората световна 944.
бомбите са изтествани. Време е за сеч.Last edited by the architect; 11.05.2020, 10:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНай-вероятно така ще се развият нещата , както казва mapadona, сега може да е по-колебливо това движение към 26 К, ще се върти пазара но натам ще се върви. Сега, най-хубавото е да има дълго време стоене между две нива, търговията да е в рейндж доста време, тогава се печели от трейдинг.
Това което казва "три без коз", това са несериозни неща, нито ще се ходи на 12К(за Dow), нито кеша е цар, Не е цар, защото централните банки печатат пари и обезценяват парите и това беше обяснено от много хора, вкл. и в този форум. Щеше да е цар, ако се водеше строга финансова дисциплина, Центр. Банки държаха на ниската инфлация и намалят колич.улеснения (наименовани вече по най-различн начин)
Кризата в началото се кълняха че е страшна, ама тя не е от липса на пари и е страшна за малко стопански субекти. пускаш шалтера - спираш, вдигаш шалтера - тръгваш. . През м.Март сме коментирали, че до Август-Септ. трябва всичко да излезе на 90% от върха,дори и заради Тръмп и изборите. Ама то както върви ще стане задминаване и бачо Тръмп ще го пре-изберат с фанфари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеИМАМ ЕДНА ЛОША НОВИНА ПИЛЕНЦА
ДЪНОТО НА ДАУ ЖОНС ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА Е НА 3333 КЪДЕТО Е ЕКСТРЕМУМА УБИЕЦ А МАЛКО ПО НАДОЛУ НА ПРЕЦАКАНА БОМБА НА ДНЕВНА ПРЕЗ 1991 ГОДИНА КОЯТО Е НА 2666
ТАКА ЧЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДАУ ЩЕ Е НА 2666
НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАВА НО И МЕН ДОРИ ПОЧВА ДА МЕ ХВАЩА СТРАХ . АМИН
- 3 Харесвания
Коментар
-
ИМАМ ЕДНА ЛОША НОВИНА ПИЛЕНЦА
ДЪНОТО НА ДАУ ЖОНС ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА Е НА 3333 КЪДЕТО Е ЕКСТРЕМУМА УБИЕЦ А МАЛКО ПО НАДОЛУ НА ПРЕЦАКАНА БОМБА НА ДНЕВНА ПРЕЗ 1991 ГОДИНА КОЯТО Е НА 2666
ТАКА ЧЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДАУ ЩЕ Е НА 2666
НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАВА НО И МЕН ДОРИ ПОЧВА ДА МЕ ХВАЩА СТРАХ . АМИН
Коментар
-
Най-вероятно така ще се развият нещата , както казва mapadona, сега може да е по-колебливо това движение към 26 К, ще се върти пазара но натам ще се върви. Сега, най-хубавото е да има дълго време стоене между две нива, търговията да е в рейндж доста време, тогава се печели от трейдинг.
Това което казва "три без коз", това са несериозни неща, нито ще се ходи на 12К(за Dow), нито кеша е цар, Не е цар, защото централните банки печатат пари и обезценяват парите и това беше обяснено от много хора, вкл. и в този форум. Щеше да е цар, ако се водеше строга финансова дисциплина, Центр. Банки държаха на ниската инфлация и намалят колич.улеснения (наименовани вече по най-различн начин)
Кризата в началото се кълняха че е страшна, ама тя не е от липса на пари и е страшна за малко стопански субекти. пускаш шалтера - спираш, вдигаш шалтера - тръгваш. . През м.Март сме коментирали, че до Август-Септ. трябва всичко да излезе на 90% от върха,дори и заради Тръмп и изборите. Ама то както върви ще стане задминаване и бачо Тръмп ще го пре-изберат с фанфари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Не и днес, а и твоят е пренебрежимо малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Комик.
Кешът е император!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеГолямо рали е било накрая 26000 не мърдат още другата седмица!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениестига бе хора аз съм медиум . обърнатата главичка е факт . амин
Коментар
Коментар