IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• данните са страхотни . аз много ги следя .

но виж даксот не иска да пада от най големия обем на 1 мин . тогава най накрая бомбата на 15 мин ще го свали пич

Коментар

• Да видим сега тези по-добри данни от прогнозите (Jobless Rate at 14.7%), дали ще станат причина за по-траен ръст или ще омекне пазара след малко .

Коментар

• браво браво карл айкан . много хубава обърната главичка начерта на наско . хяхяхяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• Тук затваряме късите от 10853. Че давидчо рисува на наско обърната главичка и сега ще има. Ръъъъъъъсттттттт. Хи хи

Коментар

• абе вие видяхте ли онзи ден колко бързо запапка давидчо от бомбата на 5 мин на даксот . ама за падане ние да си чакаме

ТМЕ

Коментар

• Има две междинни нива на дау между другото които сега виждам. По силното е 11400 другото е 7777. Само те ще спрат изсулването на дау жонс до 3333 а после и до 961-853

в такъв случай засега викаме само за 11400. Ураааааа

Коментар

• Е чи кък без 10853 бе давидко. Пак късо от 10853

Коментар

• Чувам че Давид Соломонов шеф на голдман саш е дал нареждане на всички правителства по земята да нажежават обстановката покрай тая измишльотина вирос 19. Дали с това иска да си изкара набърже късите които има за дау жонс на 3333 не знам. Но според мен той ще разиграе играта с литъл рокет мен. Това ми нашепва завещанието на тръмп COVFEFE

Коментар

• Бре брееее. Давидко зарибява за свещеното 10853. Пак се облизвам за късо

Коментар

• аз го чакам разбираш ли насдакът до края на годината на 1500 той чак до бомбата на 4 часа ще ми ходи и при това с фигура тройка кебапчета . Давид Соломоноооов ТМЕ . хяхяххяхяяяяяяяяяя

Коментар

• Брех. Подпира се сега тариката давидски на 10853. На хитър се правил. Пак се облизвам за късо

Коментар

• Пук пукпук. Пукат стопчета на даксажиичета зарибени от давидко. Хяхяххяяяя

Коментар

• Уххх хх. Сега ще се радвам на спадове цяяяла година докато не закарам и даксот на 1500. За нула време ще стане . 3 дни по 20 процента надолу и ще се чудите от де ви е дошло. Хяхяхяхяяя

Коментар

• Пук пук пук . Пукат стопчета на даксажиичета. Сега давидко пак ги зарибява за ръст

Коментар

• Туй 20000 надолу да ви кажа само от литъл рокет мен ще дойде изненадата. С големият червен бутон . Хяхяхяяяяяя

Коментар

Working...
                                X