IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нови дъна на даун жонс . леле майко н ес а добре нещата . да видим кога ще изскочи яката новина и 20 процента надолу за един ден

Коментар

• бомбата на дакса вече почва да отмъщава - страхотно!

Коментар

• къси на яната до дупка и ще имаш парички за нов албумммммммммммм хххххххххххххххххх

Коментар

• Кали мойто мумичи ,

фащай се за бомбите и да правим голям бизнес с тебе хххххххххххххххххххх

Kaли зapязвa пeeнeтo, oтдaвa ce нa дpyгa пpoфecия!
          44-гoдишнaтa изпълнитeлĸa вeчe e eĸcпepт пo фopeĸc – тъpгoвия c вaлyти в интepнeт. Kaли зaвъpши ĸypc нa oбyчeниe и пoлyчи cepтифиĸaт, чe мoжe дa ce впycнe в гoлeмия бизнec.

Коментар

• БУУУУУУУУУУУУМ и прибирам паричките на соросоида рокфелеров от петрола на свещеното невероятно 35,8

бая време мина докато го дръпна до него

Коментар

• дау жонс още се крепи на тази бомбичка но няма да е за дълго

Коментар

• странно, петролът пада а индексите се напъват .

Коментар

• знаеш ли колко ми пука еврейчееее

ще ви офъндзам до нула

ххххх

10-те най-богати в САЩ загубиха 14 милиарда долара за ден

28 Октомври 2020 14:29

Коментар

• петролът скоро ще бъде разкован , само да минем тази червена линийка на свещеното 35,8

Коментар

• то се оказа, че нямало пандемия

а при нас защо има ??????? аааа щото на еверйчета в америка трябва да им е гот, а на нас да ни е гадно. аха , ясно !

Тръмп си приписа за постижение "края на пандемията"

29 Октомври 2020 08:30

Коментар

• между другото , аз даксът не съм го виждал никога, ама никога да обръща без обърната кратунка . затова късо за нови дъна

Коментар

• ето за това говоря . колко мъненко падна под долната бомба и веднага бичи еверйчето му соросоидно

важното е че му прибрахме кинтите във сак, това е сак пълен с кинти

Last edited by the architect; 29.10.2020, 11:25.

Коментар

• ето Преци нагледен пример как прибирам паричките на еврейчето от неговите борси . има бомба , оня ми прецаква бомбата и бичиииии / ако беше за качване еверйчето веднага щеше да се налапа само да помирише бомбата , ама като играе срещу мене бичииии/ но както и да е , той бичи аз му напусках яко къси и накрая аз имам сандалки от мола а еверйчето ходи босооооо

хяхяхяхяхяхяхяяххя

наздраве преци с една зелева чорбичка, че от вчера ме боли глава

Коментар

• пак късо

Коментар

• охоооо даксът се напъва а трябва да има нови дъна

късо от бомбата . да раздвижим малко пръстите за днешната борсова игра

Коментар

Working...
                                X